Kamioni

Nova generacija Volvo kamiona debituje u Bosni i Hercegovini

Nova generacija četiri najpopularnije familije Volvo kamiona spremna je za evropsko tržište i ovih dana konvoj demo vozila kreće na put po Starom kontinentu. Na toj mapi među prvima je i naša država, što je povod za poziv svim zainteresovanim, koji upućuje Dragana Krstić, generalni direktor Volvo Trucks za region Adriatic South.
Nova generacija Volvo kamiona debituje u Bosni i Hercegovini

„Imam posebno zadovoljstvo da vam ekskluzivno najavim da će naši dosadašnji i budući kupci i svi ljubitelji Volvo kamiona u Bosni i Hercegovini uskoro imati priliku da vide svjetsku premijeru novih Volvo kamiona.

Ovo je događaj koji smo dugo željno isčekivali i na koji smo posebno ponosni: pred vama debituju novi kamioni iz familija FH, FH16, FM i FMX.

Naša država je na svjetskoj mapi, na kojoj ćete vi, naši dragi Volvo partneri i prijatelji, među prvima imati priliku da ove kamione vidite uživo, u vašem neposredsnom susjedstvu.

Pozivam vas da nas u narednim danima pratite na mreži Facebook, da pročitate novosti na našem sajtu i saznate više informacija o ovim novitetima.

S nestrpljenjem očekujemo vaše utiske i, kao i do sada, želimo vam bezbjednu vožnju.“