Kamioni

Zimska kampanja za zamjenu kvačila je krenula uz neverovatan popust i do 40 posto

Volvo Trucks Bosna i Hercegovina nudi mogućnost vlasnicima Volvo kamiona da zamjenu vitalnog sklopa pogonskog sistema – kvačila - obave uz velike uštede: za vozila s Euro V motorima popust na dijelove koji se koriste za zamjenu odobrava se popust od 40 odsto od iznosa u važećem cenovniku, a za vozila s Euro VI motorima popust iznosi 35 posto.
Zimska kampanja za zamjenu kvačila je krenula uz neverovatan popust i do 40 posto

Uslov je da se zamjena pohabanih ili oštećenih dijelova novim, originalnim obavi u „paketu“ (ne postoji mogućnost odobravanja popusta za kupovinu pojedinačnih dijelova na pultu za prodaju rezervnih dijelova) u ovlaštenim servisno-prodajnim centrima u sarajevskom predgrađu Vlakovo ili u novootvorenom centru u Matuzićima (Doboj-Jug).

Vlasnici kamiona to već sasvim dobro znaju, ali Volvo Trucks podsjeća da je za pouzdanu, ekonomičnu i dugovječnu eksploataciju vozila od presudne važnosti preventivna zamena potrošnih komponenti i dijelova (kvačilo je među njima) i otkrivanje i otklanjanje kvarova, koje će na najbolji način obaviti ovlaštena radionica - sa stručnim, iskusnim osobljem, fabričkim alatima i dijagnostičkim uređajima - i ugradnjom originalnih rezervnih dijelova.

Time se umanjuje rizik da kamion otkaže usred transportnog zadatka, da se zaustavi na putu i tako prouzrokuje višestruku štetu, prije svega, vlasniku, ali i korisniku transportne usluge. Preventivnim održavanjem se istovremeno izbjegavaju veći troškovi za otklanjanje kvarova koji mogu uslijediti, jer se stručnim pregledom i dijagnostikom mogu preduprediti eventualni budući problemi u eksploataciji vozila.

Siguran kamion je samo onaj koji je održavan u ovlaštenom Volvo Trucks servisu i u koji su ugrađeni samo originalni rezervni dijelovi. Samo s takvom servisnom istorijom Volvo kamion može osigurati puni profit i besprijekorno obaviti svaki zadatak.

Za više informacija o samoj kampanji i  specijalnim pogodnostima pozovite nas na +387 62 334890 Djenis Sajnica i Boris Mikić + 387 66 701123