Kamioni

Volvo Trucks u BiH na delove za redovan servis odobrava popust do 45 posto

Ponuda je kratkoročnog karaktera i predstavlja podršku kompanije Volvo Trucks vlasnicima vozila u BiH zbog krize izazvane virusom Covid-19.
Volvo Trucks u BiH na delove za redovan servis odobrava popust do 45 posto

Nova servisna akcija usmjerena je prema onim vlasnicima Volvo kamiona u Bosni i Hercegovini sa Euro V i Euro VI motorima koji se opredijele za obavljanje redovnog servisa u ovlaštenoj Volvo Trucks radionici. Njima će Volvo Trucks na sve dijelove za redovan servis odobriti popust od čak 45%.

Redovni servis Volvo kamiona podrazumijeva zamjenu filtera ulja u motoru, zamjenu ulja u motoru, zamjenu filtera goriva i zamjenu separatora goriva. U redovan servis u ovlaštenoj Volvo Trucks radionici uključeni su i kompjuterska dijagnostika i još 24 dodatna preventivna pregleda na kamionu.

Samo ovim pregledom vlasnici mogu steći puni uvid u ispravnost svog vozila i izbjeći nepredviđene troškove za eventualne popravke.

Ova specijalna servisna akcija traje od 01.08.2020. do 31.10.2020. godine i odnosi se na vlasnike Volvo kamiona u Bosni i Hercegovini, a spomenuti popust na delove mogu ostvariti samo ukoliko se odluče na cijeli paket redovnog servisa.

Volvo Trucks još jednom podsjeća da je siguran kamion samo onaj koji je održavan u ovlaštenom Volvo Trucks servisu i u kojeg su ugrađeni samo originalni rezervni dijelovi. Samo u takvim slučajevima Volvo kamion može osigurati puni profit i besprijekorno obaviti svaki zadatak.