Kamioni

Zahvaljujemo vam se što održavate transport u pokretu

Dragi kupci, Živimo u nepredvidljivom vremenu. Želim da vas uvjerim da kompanija Volvo Trucks, zajedno sa čitavom našom evropskom mrežom, čini sve kako bi nastavila sa servisiranjem naših kupaca i u ovom teškom trenutku pandemije izazvane virusom Covid-19.
Zahvaljujemo vam se što održavate transport u pokretu

Danas je većina od naših 1,025 Volvo radionica širom Evrope i dalje otvorena, a rezervni dijelovi su dostupni, uz moguća mala kašnjenja.

Pomno pratimo dostupnost dijelova, radionica i usluge Volvo Action Service-a. Povećavamo kapacitet za hitne slučajeve po potrebi i primenjujemo stroge mjere bezbjednosti kako bi naši tehničari mogli da rade u smijenama, a kamioni mogli da nesmetano budu na putevima. 

Budite uvjereni da smo uložili najveće napore da vam osiguramo što duže vreme rada kako bi vaše poslovanje neometano funkcionisalo. To je sada važnije nego ikada prije jer nam kamionski prevoz isporučuje neophodnu medicinsku opremu, hranu i drugu potrebnu robu. Vozači kamiona su naši heroji.

Zahvaljujemo vam se što održavate transport u pokretu u ovom veoma izazovnom trenutku, i hvala vam što nam konstantno ukazujete povjerenje. Nastavite da vozite, cuvajte se I budite nam zdravi.

Srdačno,

Dragana Krstić

Regionalni direktor Volvo Trucks

Region Adriatic South