Kamioni

Volvo tim i u teškim vremenima Vam stoji na usluzi

I u ovim izuzetno teškim trenucima koje je cijelom svijetu nenadano nametnula pandemija virusa kovid-19, Volvo timovi u svim našim prodajno-servisnim centrima su dokazali da su spremni da požrtvovanim, predanim radom prevaziđu sve probleme i u potpunosti ispune sve potrebe i zahtjeve vlasnika i vozača Volvo kamiona i autobusa.
Volvo tim i u teškim vremenima Vam stoji na usluzi

Tokom 16 godine postojanja kompanije Volvo kamioni u Bosni i Hercegovini prolazili smo mnoge lijepe, ali i mnoge teške trenutke, i uvek iz njih izlazili kao pobjednici – zajedničkim naporima i posvećenošću koja je jedan od temelja poslovne filozofije Volvo kamionske korporacije. Ta predanost poslu i želja da se izađe u susret svakom vlasniku Volvo kamiona i autobusa najbolje se manifestuje u ovim danima vanrednog stanja, koje nas, uprkos vremenskim i drugim ograničenjima, ne sprječava da uvjek budemo na usluzi onima zbog kojih i postojimo, a to su ponosni članovi ogromne Volvo familije u čitavom svijetu.

Uz striktno poštovanje preporuka medicinskih stručnjaka ulažemo maksimalne napore da svako ko se bilo kojim povodom obrati za uslugu ili pomoć u našim prodajno-servisnim centrima bude usluzen na prvoklasan način, iako su uslovi poslovanja i života svih nas izmjenjeni i otežani.

Svaki od članova našeg tima u Bosni i Hercegovini, nijednog trenutka nije prekidao svoje aktivnosti. Aktivnosti su prilagođene aktuelnoj situaciji, ali tako da se ne ugroze redovni poslovi – od servisiranja, prodaje novih i polovnih vozila, prodaje rezervnih djelova, do finansiranja. Veliku pomoć i podršku komercijalnim službama pružaju naše vrijedne, savjesne i odgovorne kolege u logistici, računovodstvu, marketingu, sektoru ljudskih resursa, održavanju objekata koje vlasnici i korisnici Volvo kamiona i autobusa rijetko susretnu, ne samo sada, već i u normalnim okolnostima, a svakako imaju veliki doprinos ukupnom funkcionisanju poslovanja. … Zato, velika zahvalnost cijelom Volvo timu koji predanim radom i nesvakidašnjim angažovanjem definiše Volvo reputaciju  na ovim prostorima.

I u danima koji dolaze poručujemo vlasnicima, korisnicima i vozačima Volvo kamiona i autobusa da je naš tim u Sarajevu spreman da, kao i uvjek do sada, pruži usluge najvišeg nivoa, da pomogne u rješavanju svakog problema, da odgovori na svako pitanje i da opravda nadaleko čuven, višedecenijski renome Volvo brenda.