Kamioni

Novi Volvo kamionski centar u Matuzićima, kod Doboja

S namjerom da bude bliže kupcima novih i polovnih kamiona i korisnicima servisnih usluga, te da odgovori na zahtjeve brojnih vlasnika kamiona Volvo i Renault, kompanija Volvo Trucks Bosna i Hercegovina otvara novi prodajno-servisni centar u Matuzićima, kod Doboja, na adresi Doboj jug, ulica 203. brigade broj 34.
Novi Volvo kamionski centar u Matuzićima, kod Doboja

Na drugoj adresi Volvo kamiona u Bosni i Hercegovini nalazi se prodajno-servisni objekt na površini od 650 m2 s 4.000 m2 parkirnog prostora za kamione s priključnim vozilima i za vozila posjetilaca i zaposlenih. Servisni centar ima tri prolazna kanala, opremljen je najmodernijim alatima i dijagnostičkim uređajima i istovremeno može opslužiti devet vozila.

Na usluzi dosadašnjim i budućim korisnicima servisnih usluga u početku će biti provjeren, visokostručan, predan i odgovoran tim četvorice zaposlenih, kojima će pomoć u prodaji novih i polovnih vozila pružati tim iz Volvo Trucks centra u sarajevskom predgrađu Vlakovo.

U novom prodajno-servisnom centru nastavićemo unapređivati naše poslovanje u svakom pogledu. Cilj nam je da ispoštujemo jednu od osnovnih vrijednosti kompanije Volvo, a to je maksimalno zadovoljstvo kupaca.