Kamioni

Volvo Trucks u Bosni i Hercegovini nudi jedinstvene uslove za otkup polovnih kamiona

U toku jednomjesečne promotivne kampanje, od 25. maja do 25. juna, Volvo Trucks BiH vlasnicima kamiona sa Euro VI motorima nudi jedinstvenu priliku – da svoja korištena vozila prodaju bez ikakvih trade-in uslova, to jeste bez obaveze da za polovan kamion kupe novi.

„Jedini u Bosni i Hercegovini, a za sada i jedini u Volvo Trucks Adriatic South regionu, nudimo izuzetnu priliku vlasnicima kamiona sa Euro VI motorima da prodaju svoje korišteno vozilo bez uslovljavanja na kupovinu iz naše ponude. Osim Volvo kamiona, prihvatit ćemo i vozila drugih marki – od vlasnika koji sada ne posjeduju ili nikada nisu posjedovali Volvo kamione. Ipak, očekujemo da će nam se prije svih obratiti vlasnici Volvo vozila“, kaže Sanin Fetahović iz službe za prodaju i otkup polovnih kamiona u Volvo Trucks BiH.

„Otkup polovnih vozila po ovim uslovima organizujemo u oba naša prodajno-servisna centra, u Sarajevskom predgrađu Vlakovo i u Matuzićima kod Doboja. Tamo će ih detaljno pregledati i procijeniti naši servisni stručnjaci i vlasniku ponuditi korektnu otkupnu cijenu. Za prvih 10 vlasnika koji se odluče za ovakav vid prodaje korištenog kamiona pripremili smo i specijalne poklone“, naglašava gospodin Fetahović i upozorava da se termin za procjenu obavezno unaprijed dogovara, pozivom na broj +387 61 201 869 ili putem e-maila sanin.fetahovic@volvo.com