Ne čudi što širom svijeta nedostaje profesionalnih vozača. Za mnoge operatere je izazov da ih privuku i zadrže. Ali, to je svakako vrijedno truda. Obučeni, motivirani vozači dokazano su produktivniji, voze efikasnije i bezbjednije. Jednostavno rečeno, oni imaju veliki pozitivan utjecaj na krajnji rezultat.

Kamion Volvo vozačima već nudi iskustvo svjetske klase u pogledu bezbjednosti, rukovanja, udobnosti tokom vožnje i odmora. Dakle, ako ste za početak uložili sredstva u pravi kamion, bitno je i ulaganje u vozača, što će vam pomoći da iskoristite sve prednosti kamiona. Naši treninzi za razvoj vozača mogu vam pomoći da postignete to i još mnogo toga. Tečajevi pružaju vozačima vještine koje ih čine bezbjednijima, efikasnijima i daju im bolje znanje. To za kamion znači manje trošenja i habanja, ekonomičniju potrošnju goriva, sretnije i zdravije vozače, kao i bolje konačne rezultate.

Razvoj vozača – Podrška vozaču – Usluge kompanije Volvo Trucks

Razvoj vozača

Osposobljavanje kompanije Volvo pomaže vozačima da izvuku najviše iz kamiona i voze ga bezbjednije, pametnije i efikasnije.
 

Pročitajte više o usluzi Razvoj vozača >

Moj kamion – Aplikacija Podrška vozaču – Usluge Volvo Trucks

Aplikacija Moj kamion

Povezivanje vozila s aplikacijom za pametni telefon Ova funkcija vozačima omogućava trenutnu informaciju o statusu vozila, kao i kontrolu preko daljinske veze.
 

Pročitajte više o aplikaciji Moj kamion >

Izazov za vozače kompanije Volvo Trucks – Podrška vozaču – Usluge kompanije Volvo Trucks

Volvo Trucks Driver Challenge

Izazov za vozača kompanije Volvo Trucks je globalno takmičenje vozača čiji je cilj istaknuti važnost efikasnih vještina vožnje.

Važne vijesti i priče

Vladar šume

U ovogodišnjoj finalnoj etapi svjetskog takmičenja Volvo Driver Challenge stigao je drugi i pravi je majstor u efikasnoj vožnji. Vozač kamiona za prevoz drvene građe Bert Knatte Johansson zna kako treba najbolje iskoristiti svaku kap goriva – i svoje ...

Proaktivno rješavanje problema nedostatka vozača

Nedostatak vozača trenutno zabrinjava sve u prevozničkoj djelatnosti. U Australiji, gdje je taj problem posebno izražen, predsjednik i glavni izvršni direktor kompanije Volvo Group Australia, Peter Voorhoeve, i njegove kolege, odlučili su se ...

Povećajte produktivnost osposobljavanjem vozača

Kursevi za razvoj vozača kompanije Volvo Trucks pružaju mješavinu stručnog znanja i praktičnih vještina kojima se maksimalno povećava produktivnost vozila....

Kontaktirajte lokalnog distributera

Kontaktirajte lokalnog distributera

Od pronalaska odgovarajućeg dijela do popravka ili servisiranja kamiona, vaš lokalni trgovac kompanije Volvo Trucks tu je da bi vam pomogao. Nazovite nas – ili još bolje, posjetite nas.

Pronađite najbližeg distributera