Obuka osigurava trenutne opipljive rezultate

Poboljšajte konačne rezultate

Dobit ćete najbrže i najlakše povećati tako što ćete promijeniti vozačke navike. Poboljšanjem ubrzavanja i kočenja i koristeći različite mogućnosti koje vam pruža kamion možete odmah uštediti do 10% goriva. Povećanjem bezbjednosti i izbjegavanjem nesreća, kao i smanjenjem trošenja i habanja uštedit ćete još više vremena i novca.

Naši kursevi su pažljivo osmišljeni da bi vozači naučili kako mogu najbolje iskoristiti različite mogućnosti koje im pruža kamion i ujedno poboljšali znanje o djelatnosti kojom se bave, sve s ciljem da se osigura ekonomičnije, bezbjednije i pametnije upravljanje kamionom kako bi se povećala produktivnost.

Obuka koja objedinjava teoriju i praktičnu obuku

Isplativi savjeti

Uz decenije istraživanja i iskustva kompanije Volvo i stručne instruktore, naši kursevi donose teoretsku i praktičnu obuku. Naši kamioni za obuku opremljeni su najnovijim funkcijama za uštedu goriva i sistemima bezbjednosti. A svaki kurs može se prilagoditi vašim potrebama ili potrebama vaše kompanije.

Svaki kurs traje 7 sati i osmišljen je na način da se ispune zahtjevi za sticanje potvrde o profesionalnoj obuci (CPC) u trajanju od 35 sati.

  • Kursevi se zasnivaju na decenijama istraživanja i iskustva
  • Primijetit ćete trenutna poboljšanja u pogledu ekonomične potrošnje goriva, bezbjednosti, kao i trošenja i habanja
  • Kursevi zadovoljavaju zahtjeve zakonodavstva EU-a (vrijede za CPC potvrdu)
  • Naši kamioni za obuku sadrže najnovije funkcije i usluge
  • Instruktori su osposobljeni stručnjaci kompanije Volvo Trucks
  • Dodatne usluge kao što su Dynafleet i Savjet za gorivo pomoći će vam poboljšati rezultate
  • Kursevi se redovno ažuriraju, pa možete biti korak ispred konkurencije.
Ovdje naručite priručnik za vozača

Iskoristite svoj kamion u najvećoj mjeri

Što više znate o svom kamionu, bolje ćete ga moći iskoristiti. Naši priručnici za vozače sadrže informacije o radu i održavanju, funkcijama bezbjednosti, instrumentima i komandnim elementima.

Naručite priručnik za vozača
VT

Rezervacija kursa

Lokalni distributer kompanije Volvo Trucks može vam pomoći u pronalaženju i rezervaciji kursa koji vam najbolje odgovara.

Pronađite najbližeg distributera