Kamioni

Razvoj vozača

Želite li svoje vještine podići na viši nivo? Naše obuke vam mogu pomoći. Bilo da se radi o uštedi goriva, povećanju produktivnosti ili praćenju promjena u industriji, pružit ćemo vam znanje i pouzdanje iz stvarnog svijeta kako biste bili najbolji vozač.
 

Učite od najboljih
 

Kada budete vježbali s nama, o svom kamionu ćete saznati od onih koji ga najbolje znaju, od onih koji su ga napravili. Štaviše, naša bliska saradnja s kompanijama za transport, vlastima i logističkom industrijom osigurava da ćete uvijek dobiti najnovije informacije o razvojima i trendovima u industriji. Jednako važno, mi stalno razvijamo i obučavamo naše trenere, tako da možete biti sigurni da su oni uvijek visoko kvalificirani i certificirani. Sve iz razloga da što bolje iskoristite svoj kamion.

Zašto koristiti uslugu obuke vozača kamiona Volvo Trucks

  • Iskoristite svoj kamion na najbolji način
  •  Uštedite gorivo
  • Pojačajte produktivnost
  • Povećajte znanje iz industrije
  • Poboljšajte sigurnost vozača

Poboljšajte konačne rezultate

Dobit ćete najbrže i najlakše povećati tako što ćete promijeniti vozačke navike. Poboljšavanjem načina ubrzavanja i kočenja i potpunim korištenjem karakteristika kamiona možete trenutno smanjiti potrošnju goriva za čak 10%. Povećana sigurnosti i smanjeno habanje, uštedit će vam još više novca i vremena.

Naše obuke podučavaju vozače kako da najbolje koriste funkcije i usluge kamiona, kao i da poboljšaju svoje znanje iz industrije. Sve kako bi mogli efikasnije, sigurnije i spretnije voziti, što će također povećati njihovu produktivnost.

Isplativi savjeti

Uz decenije istraživanja i iskustva kompanije Volvo i stručne instruktore, naši kursevi donose teoretsku i praktičnu obuku. Naši kamioni za obuku su opremljeni najnovijim funkcijama za uštedu goriva i sistemima sigurnosti. A svaki kurs može se prilagoditi vašim potrebama ili potrebama vaše kompanije.

Koristi od obuke
 

  • Primijetićete trenutna poboljšanja u pogledu ekonomične potrošnje goriva, bezbjednosti, kao i trošenja i habanja
  • Kursevi zadovoljavaju zahtjeve zakonodavstva EU-a (vrijede za CPC potvrdu)
  • Instruktori su osposobljeni stručnjaci kompanije Volvo Trucks
  • Obuke se redovno ažuriraju, pa možete biti korak ispred konkurencije.
  • Kursevi se zasnivaju na decenijama istraživanja i iskustva

Izbor obuka

Vodič za vozača kompanije Volvo Trucks    

Sve što trebate znati o svom kamionu, njegovoj jedinstvenoj konfiguraciji i načinu upravljanja, možete pronaći u svom prilagođenom vodiču za vozača. Dostupan je u više različitih formata: Pregledajte ga online, nabavite aplikaciju, pročitajte odštampanu knjigu ili ga preuzmite u PDF-u.

Pročitajte više o Vodiču za vozače kompanije Volvo Trucks

Rezervacija kursa

Lokalni distributer kompanije Volvo Trucks može vam pomoći u pronalaženju i rezervaciji kursa koji vam najbolje odgovara.