Kamioni

Aplikacija My Truck

Ostvarite daljinski pristup kamionu Volvo uz aplikaciju My Truck.

Dobro došli u svoju novu kabinu.
 

Sa aplikacijom My Truck dobit ćete daljinski pristup kamionu Volvo. To vam omogućava da provjerite komandnu tablu, postavite željenu klimatizaciju kabine, provjerite zaključavanje vrata i riješite alarme – bez obzira na to gdje se nalazite. Aplikacija je dostupna za kamione Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM i Volvo FMX. Ako nas pitate, ne postoji lakši način da poboljšate svoje svakodnevno poslovanje.

Prednosti aplikacije My Truck

Lakše planiranje
 

Možete provjeriti gorivo, rashladno sredstvo i nivo tekućina, kao i stanje akumulatora i različitih svjetala. Time se poboljšava spremnost vašeg kamiona i olakšava planiranje svakodnevnih operacija.

Veća udobnost
 

Možete postaviti i zakazati grijanje kabine u mirovanju i hladnjak, tako da ćete uvijek imati savršenu klimu za ugodno putovanje.

Poboljšana bezbjednost
 

Možete provjeriti zaključavanje vrata i dobiti trenutna obavještenja u slučaju aktivacije alarma. Time se poboljšava bezbjednost kamiona i trenutno obavještava o eventualnoj nepravilnosti.

Kontaktirajte lokalnog distributera

Od pronalaska odgovarajućeg dijela do popravka ili servisiranja kamiona, vaš lokalni trgovac kompanije Volvo Trucks tu je da bi vam pomogao.

Nazovite nas – ili još bolje, posjetite nas.