Kamioni

Aplikacija My Truck

Ostvarite daljinski pristup kamionu Volvo uz aplikaciju My Truck.

Dobro došli u svoju novu kabinu.


Uz aplikaciju My Truck, vaš kamion Volvo je uvijek na dohvat ruke, bez obzira gdje se nalazite. Jednim jednostavnim dodirom, aplikacija pruža ažurirani status kontrolne ploče vašeg kamiona, olakšavajući svakodnevni pregled. My Truck vam također pruža daljinski pristup s vašeg uređaja funkciji „Klima u mirovanju”, kao i tajmerima „Spreman za rad” za vaš električni kamion kako biste osigurali maksimalnu učinkovitost od samog početka.

Prednosti aplikacije My Truck

Lakše planiranje

Možete provjeriti nivoe goriva, rashladnog sredstva i tekućina, kao i stanje različitih svjetala. Time se poboljšava spremnost vašeg kamiona i olakšava planiranje svakodnevnih operacija.

Za električna vozila provjerite stanje napunjenosti, statuse punjenja, obavještenja i postavite tajmere za preduslove baterije, kako biste osigurali optimalne performanse i sačuvali zdravlje baterije. 

Veća udobnost

Možete postaviti i zakazati grijanje kamiona u mirovanju i hladnjaka, tako da ćete uvijek imati savršenu klimu za ugodno putovanje.

Poboljšana sigurnost 

Možete provjeriti zaključavanje vrata i dobiti trenutna obavještenja u slučaju aktivacije alarma. Time se poboljšava sigurnost kamiona i trenutno obavještava o eventualnoj nepravilnosti.

Kontaktirajte lokalnog distributera

Od pronalaska odgovarajućeg dijela do popravka ili servisiranja kamiona, vaš lokalni trgovac kompanije Volvo Trucks tu je da bi vam pomogao.

Nazovite nas – ili još bolje, posjetite nas.