Kamioni

BOSNA I HERCEGOVINA

×
My Truck

Dobro došli u svoju novu kabinu.

Sa aplikacijom My Truck dobit ćete daljinski pristup kamionu Volvo.

Dobro došli u svoju novu kabinu.

Sa aplikacijom My Truck dobit ćete daljinski pristup kamionu Volvo. To vam omogućava da provjerite komandnu tablu, postavite željenu klimatizaciju kabine, provjerite zaključavanje vrata i riješite alarme – bez obzira na to gdje se nalazite. Aplikacija je dostupna na modelima Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM i Volvo FMX. Ako pitate nas, nema lakšeg načina da poboljšate svakodnevno poslovanje.

Dobro došli u svoju novu kabinu.

Tri razloga za postojanje aplikacije My Truck

Lakše planiranje

Možete provjeriti gorivo, rashladno sredstvo i nivo tekućina, kao i stanje akumulatora i različitih svjetala. Time se poboljšava spremnost vašeg kamiona i olakšava planiranje svakodnevnih operacija.

Veća udobnost

Možete postaviti i planirati rad grijača i hladnjaka u mirovanju. Drugim riječima, uvijek ćete imati klimatizaciju koja vam je potrebna za udobno i prijatno putovanje.

Poboljšana bezbjednost

Možete provjeriti zaključavanje vrata i dobiti trenutna obavještenja u slučaju aktivacije alarma. Time se poboljšava bezbjednost kamiona i trenutno obavještava o eventualnoj nepravilnosti.

My Truck

Zavirite i zatim preuzmite My Truck

Kontaktirajte lokalnog distributera

Od pronalaska odgovarajućeg dijela do popravka ili servisiranja kamiona, vaš lokalni trgovac kompanije Volvo Trucks tu je da bi vam pomogao.

Nazovite nas – ili još bolje, posjetite nas.