Kamioni

Volvo Trucks Driver Challenge

Dobro došli u Volvo Trucks Driver Challenge, naše vhunsko takmičenje u demonstraciji vozačkih vještina. Suština je u vozaču. A vozači igraju važnu ulogu kada je riječ o bezbjednosti, ekonomičnoj potrošnji goriva i produktivnosti. Da, kada je riječ o ukupnom uspjehu, razlika je u vozaču. 

Takmičenje bez premca

U takmičenju Volvo Trucks Driver Challenge ističu se vozači koji bezbjednost, ekonomičnu i produktivnu vožnju pretvaraju u umjetnost. Ono okuplja najbolje svjetske vozače kamiona, koji su pažljivo izabrani putem lokalnih takmičenja ili nominacija. Pobjednik sa svakog tržišta dobiće posebno namijenjen program boravka u Švedskoj, domu kompanije Volvo Trucks, koji će uključivati posjetu našem proizvodnom pogonu, Volvo muzeju, centru Volvo Trucks Experience Center i još mnogo toga.

Dobro došli na Volvo Trucks Driver Challenge 2019!

Da li ste spremni za priliku koja se pruža jednom u životu? Da li želite priliku da se takmičite i borite se za naslov prvaka svoje zemlje u takmičenju Volvo Trucks Driver Challenge 2019? Više informacija zatražite od najbližeg distributera.