Kamioni

BOSNA I HERCEGOVINA

×
Pametna i fleksibilna rješenja

Razmišljati pametno

Finansijske usluge Volvo

Mi razumijemo vaše poslovanje. Zato su naša finansijska rješenja pametna i fleksibilna. Osim toga, mogu vam pomoći da očuvate svoj kredit kod banke.

Stručnjaci za vašu djelatnost

Prijetnja prevozničkoj industriji. Mi razumijemo vaše poslovanje. Zato vam pružamo prilagođeno rješenje. Bilo da je riječ o jednom kamionu ili čitavom voznom parku. Novom ili polovnom.

Dugoročna podrška

Naši stručnjaci za finansije će pronaći pouzdano rješenje. Ovdje smo da bismo vam pomogli kako u dobrim tako i u teškim vremenima.

Sačuvajte svoju kreditnu liniju

Finansijsko rješenje kompanije Volvo predstavlja drugi izvor zadovoljavanja vaših finansijskih potreba. Kako biste mogli očuvati svoj kredit kod banke. I kako biste ga mogli koristiti u druge svrhe.

Volvo FE finance in city

Kredit u ratama

Vlasništvo od 1. dana

Vlasništvo kamiona. Rasporedite plaćanje. Iskoristite porezne prednosti. To je zapravo ono što predstavlja rata kredita. Kredit i kamion prikazaće se kao imovina u vašem bilansu stanja. A šta je najbolje od svega? Nakon završetka ugovora postajete vlasnik otplaćenog kamiona.

Volvo FH finance in sunset

Najam sa mogućnošću kupovine

Jednostavno do vlasništva

Da li želite postati vlasnik kamiona putem redovnih i predvidivih isplata? Odgovor je kupovina putem kredita. Kamion će se prikazati i u vašem bilansu stanja. A nakon što ga otplatite, on postaje vaše vlasništvo.    

Volvo FL finance in city

Finansijski zakup

Sloboda kupovine

Smanjenje poreznih obaveza: kamion će se prikazati i u vašem bilansu stanja. Nakon završetka ugovora imate dvije mogućnosti: vratite kamion ili ga otkupite.

Volvo FMX finance gravel pit

Finansijski zakup

Finansiranje s poreskim olakšicama

Vaš otpis iznosa za kupovinu nije efikasan? Finansijski lizing nudi vam brže porezne pogodnosti. Nakon završetka ugovora imate dvije mogućnosti. Produženje lizinga uz nominalnu naknadu. Ili iskorištavanje pogodnosti iz neto prodaje.

Volvo FH 16 finance on road

Operativni lizing

Maksimalna fleksibilnost

Rješenje najma sa svim otvorenim opcijama. Nakon završetka ugovora možete vratiti kamion, otkupiti ga od nas ili nastaviti s lizingom.

Volvo FM finance in city

Ugovorni najam

Rješenje bez briga

Bez rizika u pogledu amortizacije. Bez rizika u pogledu zbrinjavanja. Bez glavobolja. Jer ćete kamion unajmiti. Mjesečne otplate knjiže se kao trošak. Nakon završetka ugovora jednostavno nam vraćate kamion. Mi se brinemo za ostalo.

Volvo FH finance countryside

Ugovorni najam

Rješenje bez briga

Bez rizika u pogledu amortizacije. Bez rizika u pogledu zbrinjavanja. Bez glavobolja. Jer ćete kamion unajmiti. Osiguranje, kao i popravak i održavanje uključeni su u ugovor i osiguravaju miran san. Sve to u jednoj fiksnoj mjesečnoj rati koja predstavlja poreznu olakšicu. Nakon završetka ugovora jednostavno nam vraćate kamion. Mi se brinemo za ostalo.

Volvo Financial Services ne pruža porezne ili računovodstvene savjete.
Kupci se moraju posavjetovati sa svojim poreznim savjetnikom ili računovođom o individualnim okolnostima.

Volvo FH finance on bridge

Želite saznati više?

Naši stručnjaci za finansije pomoći će vam da prilagodite rješenje za sebe.
Nazovite ih ili ih posjetite – oni će pronaći najbolji paket za vas.