Kamioni

Osiguranje

Ne riskirajte. Zaštitite svoje poslovanje od finansijskih rizika.

Zaštita vas i vašeg kamiona
 

Budite mirni i zaštitite svoje poslovanje od finansijskih rizika. Finansijske usluge kompanije Volvo poznaju transportnu industriju i izazove s kojima se suočavate. Od jednog kamiona do cijelog voznog parka, novog ili korištenog, možemo vam pružiti potrebnu zaštitu. Možete računati na paletu odličnih usluga osiguranja koje su skrojene upravo prema vašim potrebama i prilagođene lokalnim uslovima. Ako stvari krenu po zlu, dovoljan je jedan poziv da biste dobili potpunu podršku.

Sveobuhvatna pokrivenost

Osjećajte se zaštićenim

Nemojte dopustiti da loša sreća uništi vaše poslovanje. Možemo vam pružiti prvoklasnu zaštitu od štete, krađe, požara ili vandalizma.

Odgovornost za štete prema trećim licima

Zaštita koju morate imati

Nesreće su moguće. Kada se dogode, TPL osiguranje vas štiti od potraživanja trećih lica. Ovo osiguranje je zakonski zahtjev.

Zagarantovana zaštita imovine

Opuštenost

Može se dogoditi najgore: vaš kamion može biti ukraden ili se može smatrati da se dogodila potpuna šteta, u tom slučaju osiguranje će pokriti trenutnu tržišnu vrijednost kamiona. Ta isplata često je manja od neplaćene razlike u vašem finansijskom ugovoru. Pokriće Guaranteed Asset Protection (Zagarantovana zaštita imovine) garantuje da ćete moći platiti svoje preostalo dugovanje. Dostupno u našim finansijskim ugovorima.

Dodatno osiguranje

Prilagođeno vašim potrebama

Imate li posebnih briga ili potreba? Pružamo asortiman dodatnih rješenja za osiguranje vašeg poslovanja.

Volvo Financial Services ne pruža porezne ili računovodstvene savjete. Kupci se moraju posavjetovati sa svojim poreznim savjetnikom ili računovođom o individualnim okolnostima.

Nabavite pokriće koje vam je potrebno

Sve počinje našim stručnjacima za osiguranje. Oni će osigurati pravo pokriće prilagođeno vašim specifičnim potrebama.