Kamioni

Dobrodošli kući

Volvo Connect 

Olakšavanje svakodnevnih zadataka
 

Bez obzira na to da li vozite vlastiti kamion ili upravljate voznim parkom, sada možete povezati kritične aspekte svog poslovanja na potpuno nove načine. Na jednom mjestu, s jednom prijavom i jednim prikazom. Volvo Connect je interfejs za vaše digitalne usluge. Smatrajte ga svojim digitalnim domom za profitabilnije transportno poslovanje.

Vaš radni učinak

Preuzimanje kontrole i bezbrižan rad – to ćete sve postići znajući da su vaši kamioni u dobrom stanju i dostupni za posao. Volvo Connect vam daje pristup nizu usluga koje pojačavaju vaš radni učinak. Naprimjer: Dobijte pregled statusa svih vaših sredstava, uključujući upozorenja i alarme. Pogledajte sve posjete radi servisiranja koje ste planirali i rezervirali. Jednostavno prijavite probleme povezane sa sredstvima. I još mnogo toga.

Vaša produktivnost

Pronađite informacije koje vam omogućavaju rad i pomažu vam zadržati zadatke u prvom planu. Volvo Connect uključuje usluge upravljanja voznim parkom, kao što je Dynafleet Positioning, koja vam pruža pregled položaja i statusa svakog kamiona u stvarnom vremenu što olakšava praćenje kamiona i imovine povezane s transportom.

Vaš učinak

Posmatrajte cijelu sliku uz detalje kako biste postigli lakši i produktivniji rad uz bolju koordinaciju. Volvo Connect vam daje pristup uslugama za poboljšanje performansi poput Gorivo i okoliš u sistemu Dynafleet, što olakšava praćenje potrošnje goriva tokom vremena i podučava vozače da poboljšaju vještine uštede goriva.

Sve što je važno – u jednom pogledu
 

Vaši kamioni, aktivnosti, čak i vaši uvidi – sve u jednom digitalnom interfejsu. Povezivanjem vašeg poslovanja Volvo Connect štedi vrijeme, uklanja probleme i omogućava vam jasnije razumijevanje važnih stvari. Pomaže vam u pripremi, planiranju i stalnim poboljšanjima. Na taj način možete podići radni učinak, efikasnost i produktivnost kamiona na nov nivo.

Podrška cjelokupnom radu
 

Volvo Connect je dizajniran da vas osnaži. Omogućavajući vam pristup vodećim uslugama u industriji kada, gdje i kako vam trebaju. Toliko je jednostavno.
 

Čist i intuitivan interfejs je jednostavan za navigaciju. Čim se prijavite, dobit ćete pregled informacija i usluga koje su vam najvažnije. Detaljnije informacije možete vidjeti sa samo jednim ili dva klika. Fleksibilan i prilagodljiv, Volvo Connect može se prilagoditi vašim potrebama i željama. Sve zavisi od vas.

Ovo je Volvo Connect

Portal za korisnike

Zamislite Volvo Connect kao kontrolni centar vaše organizacije. Portal za korisnike je radni prostor u kojem možete iskusiti puni potencijal svojih usluga. Korisnici dobijaju pristup na osnovu uloga, stoga svi mogu iskoristiti pogodnosti – od vlasnika kamiona i voditelja voznih parkova do vozača, dispečera i administratora. Prilagođena komandna ploča pruža pregled informacija i usluga koje su najvažnije za svaku osobu. Učinite svaki dan jednostavnijim, pametnijim i lakšim za sve.

Aplikacija Volvo Connect

Snaga Volvo Connecta na dlanu. Pristupite moćnim analitičkim alatima, informacijama o imovini i vremenima vozača; upravljajte s više voznih parkova i šaljite trenutne poruke – sve s jedne intuitivne i jednostavne kontrolne ploče.

Tržište

Trgovina digitalnih usluga, kojoj možete jednostavno pristupiti putem usluge Marketplace (Tržište), predstavlja usluge kompanije Volvo Trucks i odabranih partnera. Vremenom ćete moći naručivati i aktivirati usluge iz sve bogatije palete – upravo ovdje.

Portal za programere

Portal za razvojne inženjere omogućava budući razvoj aplikacije Volvo Connect. Prihvaćanje i omogućavanje novih i inovativnih usluga koje razvijaju odabrani specijalizovani partneri i drugi.

Tu smo za vas

Najbolji način da saznate o čemu je zapravo riječ u aplikaciji Volvo Connect je da je sami isprobate. Više informacija zatražite od svog distributera.