Kamioni

BOSNA I HERCEGOVINA

×
Kuća Volvo Connect

Dobrodošli kući

Volvo Connect 

Olakšavanje svakodnevnih zadataka

Bez obzira na to da li vozite vlastiti kamion ili upravljate voznim parkom, sada možete povezati kritične aspekte svog poslovanja na načine koji nikada do sada nisu bili mogući. Na jednom mjestu. Jednom prijavom i jednim pogledom. Volvo Connect novi je interfejs za vaše digitalne usluge. Smatrajte ga svojim digitalnim domom za profitabilnije transportno poslovanje.

Rad na prenosnom računaru, u aplikaciji Volvo Connect

Sve što je važno – u jednom pogledu

Vaši kamioni, aktivnosti, čak i vaši uvidi – sve u jednom digitalnom interfejsu. Povezivanjem vašeg poslovanja Volvo Connect štedi vrijeme, uklanja probleme i omogućava vam jasnije razumijevanje važnih stvari. Pomaže vam u pripremi, planiranju i stalnim poboljšanjima. Na taj način možete podići radni učinak, efikasnost i produktivnost kamiona na nov nivo.

Assets image Volvo Connect

Briga za svoju kolekciju

Preuzimanje kontrole i bezbrižan rad – to ćete sve postići znajući da su vaši kamioni u dobrom stanju i dostupni za posao.

Activities image Volvo Connect

Usavršavanje postupaka

Pronađite informacije koje vam omogućavaju rad i pomažu vam zadržati zadatke u prvom planu.

Insights image Volvo Connect

Više znanja. Bolji rezultati

Posmatrajte cijelu sliku uz detalje kako biste postigli lakši i produktivniji rad uz bolju koordinaciju.

Podrška cjelokupnom radu

Otvorite vrata u svijet usluga i funkcija pomoću najmodernijih digitalnih alata. Evo šta je trenutno dostupno. A to je tek početak.

Layers Volvo Connect

Dizajn koji omogućava jednostavnost

Volvo Connect jasan je i intuitivan i olakšava navigaciju. Odmah nakon prijave pregledajte informacije i usluge koje su vam najvažnije. Usluzi Volvo Connect možete pristupiti i upotrebljavati je sa različitih pametnih uređaja i veličina ekrana.

 

Slojevi funkcionalnosti

Dodavanje podataka i funkcionalnosti na različitim nivoima olakšava donošenje odluka i poboljšava efikasnost.

Marketplace Volvo Connect

Vaše tržište

Usluga Marketplace (Tržište), kojoj možete jednostavno pristupiti putem radne table aplikacije Volvo Connect, predstavlja usluge kompanije Volvo Trucks i odabranih partnera. Vremenom ćete moći naručivati i aktivirati usluge iz sve bogatije palete – upravo ovdje.

 

Portal za programere

Portal za razvojne inženjere omogućava budući razvoj aplikacije Volvo Connect. Prihvaćanje i omogućavanje novih i inovativnih usluga koje razvijaju odabrani specijalizovani partneri i drugi.

Devices Volvo Connect

Spremni za pokret

Aplikacija Volvo Connect dostupna je besplatno. Međutim, ona zavisi od vašeg popunjavanja podataka i načina upotrebe. Možete se pretplatiti na usluge koje želite i koje donose veću vrijednost vašem poslovanju. Više informacija zatražite od distributera kompanije Volvo.

 

Namijenjeno i mješovitim voznim parkovima

Volvo Connect također omogućava integrisanje podataka iz vanjskih sistema i iskorištavanje podataka iz vozila, bez obzira na njihovu izradu.

Man beside truck Volvo Connect

Raste zajedno sa vama

Razvijajte svoje poslovanje uz dinamičan interfejs koji raste zajedno sa vama. Volvo Connect danas vam pruža važne usluge koje će vam pomoći efikasnije voditi i razvijati poslovanje. Međutim, to je tek početak. Možete se već unaprijed veseliti novim digitalnim uslugama koje tek stižu i koje će održavati vaše poslovanje na vodećem mjestu.

TU SMO ZA VAS

Najbolji način da saznate o čemu je zapravo riječ u aplikaciji Volvo Connect je da je sami isprobate. Više informacija zatražite od distributera.