Kamioni

Vaš svijet može promijeniti samo 10 cm

Volvo Reman kočiona čeljust vas štiti i pruža performanse i pouzdanost koje očekujete od Volvo kamiona. Odstupanja su savršeno usklađena do posljednjeg milimetra i odgovaraju svim vozilima izgrađenim od 2006. godine pa dalje.

Obnavljamo dijelove tako da nikad ne trebate praviti kompromise. Zbog toga se naše Volvo Reman kočione čeljusti isporučuju s dvogodišnjom međunarodnom garancijom.

 

Kompletna jedinica kočionih čeljusti Volvo Reman

Sada možete kupiti kompletno obnovljenu Volvo Reman kočionu čeljust za kamione proizvedene od 2006. godine pa nadalje. Odabirom Volvo Reman kočionih čeljusti održavate cjelovitost vašeg kočionog sistema i svodite buduće troškove održavanja i popravki na minimum. U stvari, sve funkcioniše baš kao i onda kada je vaš kamion prvobitno izašao iz fabrike.

 

Sa dvogodišnjom garancijom na ugrađene dijelove

Kada odaberete kompletnu obnovljenu kočionu čeljust iz zamjenskih Volvo Reman, koju je ugradio jedan od naših kvalificiranih servisera, nudimo vam istu garanciju kao i za novi dio. Pristup globalnoj servisnoj mreži znači da, bez obzira gdje se nalazite u svijetu, garancija i dalje vrijedi i pokriveni ste na međunarodnom nivou.

Maksimalni radni učinak

Zašto gubiti vrijeme na popravak kočionih čeljusti kada kompletnu jedinicu možete jednostavno zamijeniti? Volvo Reman dijelovi su obnovljeni da bi izjednačili ili premašili prvobitni nivo performansi, pouzdanosti i kvaliteta. Postupak je prilično jednostavan. Vratite svoj istrošeni dio i zauzvrat kupite kompletan Volvo Reman dio. Istrošeni dio se ispituje i, ako bude odobreno, ponovo se izrađuje. Zatim taj dio pohranjujemo u našu globalnu skladišnu mrežu sve dok ne zatreba drugom kupcu.

Konkurentne cijene

Obnovljeni dijelovi imaju konkurentne cijene jer nam je stalo do vašeg ukupnog troška vlasništva. Želimo da osjetite kako možete profitabilno održavati Volvo kamion bez narušavanja kvaliteta, performansi ili pouzdanosti. Obnovljeni dijelovi pomažu vam da vaš Volvo ostane Volvo do kraja.

Sigurnost i performanse kompanije Volvo

Kada treba izbjeći nesreću, sigurnost se može mjeriti u centimetrima. Zbog toga tehnologija kočenja kompanije Volvo Trucks omogućava vrlo visok stepen sigurnosti. Ona je sastavni dio brenda Volvo Trucks. Veća stabilnost, skraćeni put zaustavljanja i poboljšano održavanje na cesti mogu se postići samo ako sistem kočenja savršeno funkcioniše. Zahvaljujući obnovljenim dijelovima sistem se ponaša na ovaj način, a kada je potrebno, koristeći novu tehnologiju, taj dio ažuriramo i tako postižemo nivo sigurnosti i performansi koje očekujete od Volvo Trucks.

Zaštita okoliša

Zamjena dotrajalih dijelova omogućava kompaniji Volvo da vrši snabdijevanje visokokvalitetnim i isplativim zamjenskim dijelovima, istovremeno smanjujući potrošnju sirovina i do 85%, što stvara ekološku prednost za sve nas. Sve ovo je u potpunosti usklađeno sa glavnim vrijednostima kompanije Volvo koje se odnose na kvalitet, sigurnost i brigu o okolini.

Nikada ne pravimo kompromise kada je u pitanju sigurnost

Obratite se lokalnom distributeru i nabavite kočionu čeljust Volvo Reman po prilagođenoj cijeni.