Kamioni

Neka vaš Volvo bude Volvo s obnovljenim dijelovima

Volvo Reman

Prihvatite samopouzdanje koje dolazi uz originalne dijelove kompanije Volvo, ali po sniženoj cijeni i sa manje uticaja na okolinu.

Pouzdanost. Izdržljiv. Priuštiv.

U pitanju je Volvo samo ako su zadovoljeni visoki standardi kvaliteta koje očekujete od nas. U svakom smislu. Ne očekujete ništa manje od Volvo Remana. Jer se tu nalaze originalni dijelovi Volvo koji se obnavljaju u prvobitno stanje i prodaju po konkurentnoj cijeni. Zapravo, standardi kvaliteta obnovljenog dijela isti su kao i za potpuno nove dijelove. I podržan je istom garancijom.

Karakteristike i prednosti

  • Isplativije od novih dijelova
  • Uvijek u skladu s najnovijim tehničkim specifikacijama
  • Isti uslovi garancije kao i za originalne Volvo dijelove
  • Manje vremena potrebno u radionici u poređenju s popravkom
  • Ista kvaliteta i performanse kao i za novi dio
  • Manji ekološki utjecaj

Pogledajte kako vraćene jezgre postaju Volvo Reman dijelovi

Pogledajte kako vraćene jezgre dobijaju novi život kao Volvo Reman dijelovi kroz postupak obnove. 

Pravi izbor za one koji čuvaju okolinu

U poređenju s proizvodnjom novih dijelova, obnavljanje istrošenih dijelova može trošiti do 85% manje materijala i do 80% manje energije. Što znači, kada odaberete Volvo Reman, ne samo da ste napravili odličan izbor kamiona, već ste napravili i pravi izbor za okolinu.

Dijelovi koji su vam potrebni

Naš asortiman Volvo Reman dijelova jedan je od najširih na tržištu. Pronaći ćete sve, od mlaznica, upravljačkih jedinica i kompleta kvačila do motora, mjenjača, turbopunjača i filtera za čvrste čestice u dizelskom gorivu (DPF) po cijeni koju ćete cijeniti i uz standard u koji se možete pouzdati.

Testirano. I testirano još jednom.

Osiguranje kvaliteta počinje onog trenutka kada nam se vrati istrošeni dio. Prvo rastavimo, zatim očistimo i temeljno pregledamo sve komponente. Ležajevi, brtve, četke i slično zamenjuju se potpuno novim originalnim Volvo delovima. Dijelovi se izrađuju u skladu s tehničkim zahtjevima i nadogradit će se na najnovije dostupne specifikacije. Zatim ponovo testiramo sve dijelove Volvo Reman prije nego što izađu iz fabrike. I na kraju, serviseri kompanije Volvo ugrađuju dijelove Volvo radionicama.

Kontaktirajte lokalnog distributera

Od pronalaska odgovarajućeg dijela do popravka ili servisiranja kamiona, vaš lokalni trgovac kompanije Volvo Trucks tu je da bi vam pomogao. Nazovite nas – ili još bolje, posjetite nas.