Kamioni

Servis vozila

U našim ovlaštenim radionicama vaši kamioni su u sigurnim rukama. U kompaniji Volvo Trucks naš prioritet je održati vaše kamione na cesti i na raspolaganju za posao. Ključ za to je planiranje prekida rada radi servisiranja i popravaka: smanjuje broj zastoja, produžava servisne intervale, štedi vrijeme i novac. Zahvaljujući povezivanju i naprednim telematičkim i dijagnostičkim alatima kompanije Volvo Trucks možemo planirati i pripremiti uslugu u skladu sa vašom stvarnom upotrebom vozila. Pomoću nadzora u realnom vremenu možemo čak predvidjeti neočekivana zaustavljanja i pretvoriti ih u planirane posjete radionicama. Sve da biste se mogli osjećati samopouzdano na putu, uživati u dužem vremenu rada i ispuniti obećanja koja ste dali svojim kupcima.

 

Zašto originalni servis Volvo

  • Uvijek originalni dijelovi Volvo s
    dvogodišnjom garancijom na ugrađene dijelove
  • Više od 2000 distributera i
    radionica u 130 zemalja
  • Ovlašteni i obučeni tehničari
  • Pomoć na cesti na 16 jezika
  • Servis na jednom mjestu
  • Prilagođeni ugovori o servisiranju

Usluge praćenja i rada u realnom vremenu

Saznajte kako Volvo Trucks koristi bolje povezivanje za nadzor svojih kamiona u realnom vremenu i predviđanje neplaniranih zaustavljanja prije nego što se dogode. Uz daljinsko preuzimanje softvera i Volvo Action Service (VAS) nudi pametnija transportna rješenja koja održavaju kamione u pogonu i postavljaju standard radnog učinka.

Važne vijesti i priče

Kontaktirajte lokalnog distributera

Od pronalaska odgovarajućeg dijela do popravka ili servisiranja kamiona, vaš lokalni trgovac kompanije Volvo Trucks tu je da bi vam pomogao.

Nazovite nas – ili još bolje, posjetite nas.
 

Potrebna vam je pomoć? Nazovite Volvo Action Service na 0800 XX XX XX