Kamioni

BOSNA I HERCEGOVINA

×
Servisni ugovori omogućavaju da stalno budete na cesti

Volvo servisni ugovori

Od planiranog servisa do zagarantovanog 100-procentnog radnog učinka, Volvo servisni ugovor pomaže vam da se održite na cesti. Smanjenjem prekida u radu i ukupnog troška vlasništva i istovremenim poboljšanjem operativne kontrole, također će poboljšati svoje konačne rezultate.

Volvo trucks services servicing contracts workshop pit

Sjajno za vaše poslovanje

Planirano servisiranje po unaprijed poznatoj cijeni pruža vam sjajnu operativnu kontrolu i bolju vidljivost u poslovanju – štedi vrijeme i novac koji se troši na administraciju. Dobro servisiran kamion također je pouzdaniji i ekonomičnije troši gorivo. Sve to smanjit će ukupne troškove vlasništva i vaše opterećenje pa ćete se moći fokusirati na razvoj poslovanja.

Volvo trucks services servicing contracts technician front

Sjajno za vaš kamion

Da bi vaš kamion uvijek bio u optimalnom i najprofitabilnijem stanju, servis će obaviti certifikovani Volvo tehničari. Oni imaju potpun komplet alata Volvo, kao i sve potrebne dijagnostičke sisteme i baze podataka. Koriste samo originalne dijelove Volvo, a da bi se smanjili prekidi u radu, uvijek nastoje raditi onda kada to vama odgovara. 

Otkrijte ugovor koji vam odgovara

Servis prilagođen vašim zahtjevima

Krenite sa planom servisiranja

Maksimalni radni učinak počinje planom servisiranja. Mi ćemo upoznati vaš kamion i vaše poslovanje i u saradnji s vama odrediti odgovarajući nivo održavanja. Zatim ćemo se dogovoriti o planu servisiranja koji će vam pomoći najbolje iskoristiti svaki kilometar.

Koji vam ugovor odgovara?

Vaš lokalni distributer kamiona Volvo Trucks ima odgovore. Svratite ili ih nazovite da biste počeli primjenjivati svoj plan servisiranja.