Kamioni

Usluge Volvo finansijskog servisa i u Bosni i Hercegovini


Od 1. januara 2023. godine Volvo finansijski servis (VFS) svoje usluge će ponovo početi da pruža i kupcima Volvo vozila u Bosni i Hercegovini.

Na sličan način kao i u drugim državama regiona – u Srbiji, Makedoniji i Crnoj Gori, Volvo finansijski servis će od 1. januara 2023, posle pauze od 13 godina, ponovo početi da pruža svoje usluge i na celoj teritoriji Bosne i Hercegovine. Kupcima Volvo kamionima će se nuditi povoljne mogućnosti prekograničnog kreditiranja iz Švedske, a, osim samog kamiona, biće moguće kreditiranje i specijalizovanih nadgradnji, kao i priključnih vozila koja se nabavljaju istovremeno s Volvo kamionima.

U regionu Adriatic South, Volvo finansijski servis je svoje usluge prvo počeo da nudi u Srbiji, još od 1998. godine. Do sada je VFS u regionu uspešno realizovao više hiljada kreditnih i lizing aranžmana, koji su ujedno i jedan od najpopularnijih načina za finansiranje kupovine kamiona ili kompleta vozila odmah spremnih za eksploataciju.

Volvo finansijski servis (VFS - Volvo Financial Services) ima više od 1.500 zaposlenih u više od 50 država širom sveta. Finansijska rešenja koja pruža kompanija Volvo Financial Services su studiozno pripremljena i fleksibilna, prilagođena poslovanju i finansijskim mogućnostima svakog pojedinačnog kupca. Osim novih, finansira i kupovinu polovnih kamiona, kao i građevinskim mašina iz programa Volvo Construction Equipment.