Kamioni

Saznajte više o tome kako podržavamo ovaj segment u ovom segmentu interaktivne brošure

Isporuke za svijet sutrašnjice. Danas

TRANSPORT ZA POTREBE GRAĐEVINSKE INDUSTRIJE

Gradovi rastu. Vi i vaši kamioni učestvujete u tome i svi zavise od vas, jer vi isporučujete. Nudimo rješenja koja će vam pomoći da preuzmete više opterećenja, savladate teži teren, smanjite trajanje ciklusa, produžite vrijeme rada, skinete napetost sa vozačevih ramena i smanjite potrošnju goriva. 

Karakteristike koje nudi Volvo Trucks za vaše poslovanje

Istražite rješenja napravljena da vaš život učine lakšim i poslovanje još boljim.

Čvrsta prednja strana
Projektovan za najteži teren na svijetu.

I-Shift sa brzinama puzanja
Izvrsna startnost čak i pod maksimalnim opterećenjem i potpuna kontrola nad snagom pri vrlo malim brzinama.

Snaga koja vam je potrebna
Uz Volvo, imaćete pri ruci svu snagu koja vam je potrebna. Pogonski sklopovi za Volvo FMX, Volvo FH, Volvo FM, Volvo FE ili Volvo FL.

Kontrola nad vučom
Nemojte se zaglaviti, upravljačka ploča za vuču je jednostavna za upotrebu. Samo okrenete dugme u smjeru kazaljke na satu kako biste aktivirali brave diferencijala, prednju pogonsku osovinu i druga pomagala za vuču.

Volvo dinamičko upravljanje, na vaš način 
Savršena stabilnost i kontrola u svim brzinama, i manje opterećenje na vašim ramenima.

Upravljanje spolja
Vozite svoj kamion dok ste van kabine.

Podizanje tandemske osovine
Savršeno je ako u jednom smjeru vozite potpuno natovaren kamion, a u povratku prazan.

Veća korisna nosivost
Naša šasija se isporučuje sa različitim komponentama i ovjesima kako bi se prilagodila različitim potrebama. Sa našim pneumatskim ovjesom možete kombinovati ogromnu nosivost, savršenu upravljivost i udobnost tokom vožnje. Prednje osovine sa pneumatskim ovjesom mogu podnijeti i do 10 tona svaka. To može povećati vašu produktivnost, poboljšati radno okruženje i sačuvati dijelove na vašem kamionu kroz manje vibracija.

Udobne kabine
Sve naše kabine posjeduju visok nivo komfora, zaštitu od buke i nude puno prostora. Uvijek zbog vaše sigurnosti. Unutrašnjost kabine za Volvo FMXVolvo FHVolvo FMVolvo FE ili Volvo FL.

Vidljivost
Velike površine prozora i dobro projektovani retrovizori nude odličnu vidljivost. Dodajte do osam kamera za još više prikaza.

Koncept fleksibilne šasije
Koncept šasija koje nudi Volvo Trucks znači da možete dobiti okvire i postaviti osovine na način koji vama odgovara, direktno u fabrici. Vaš prodavac će vam pomoći da prilagodite svoj kamion.

Jednostavna nadgradnja
Proizvođačima karoserija olakšavamo prilagođavanje kamiona za vaše poslovanje. Uputstva za Volvo Bodybuilder pružaju jasne smjernice.

Zaštitite radni učinak Volvo Zlatnim ugovorom
Najbolji način da osigurate radni učinak je Volvo Zlatni ugovor koji uključuje sva preventivna održavanja i popravke kamiona uz fiksnu mjesečnu naknadu. Vaš kamion također daljinski komunicira s radionicom kako bismo učinili vaše posjete što efikasnijim.

Referentni klijent

Kamion izgleda veoma stabilno, čak i sa teškim teretima. Mjenjač I-Shift veoma je precizan. Mislim da je to veoma dobar kamion.

Izgradite svoju budućnost

Razgovarajte sa svojim lokalnim prodavačem kompanije Volvo Trucks da biste pronašli najbolje rješenje za svoje prevoze u području građevinarstva i građevinskih materijala.