Kamioni

Saznajte više o tome kako podržavamo ovaj segment u ovom segmentu interaktivne brošure

Za teške uslove rada potrebna je teška oprema.

Prevozi u rudnicima i kamenolomima

Strmi nagibi, slobodni padovi, oštri zavoji i skučeni prostori s maksimalno natovarenim kamionom, sve to zahtijeva najveću moguću koncentraciju i kontrolu s vaše strane. Mi smo tu da vas podržimo, tako da možete održati tok proizvodnje čak i kad su uslovi zahtjevni.

Karakteristike koje nudi Volvo Trucks za vaše poslovanje

Istražite rješenja napravljena da vaš život učine lakšim i poslovanje još boljim.

Pogonski sklop od 38 tona
Tražite trajno rješenje za maksimalno povećanje produktivnosti tako da možete prenijeti više tereta?

Čvrsta prednja strana
Dizajniran za naporne poslove na zahtjevnim terenima.

I-Shift sa brzinama puzanja
Ostvarite izvrsnu startnost čak i pod maksimalnim opterećenjem, i osigurajte potpunu kontrolu nad snagom pri vrlo malim brzinama.

Kamion sa pet osovina iz naše fabrike
U našoj fabrici pravimo Volvo kamione sa maksimalno pet osovina u konfiguraciji 10×4 ili 10×6, kako biste mogli povući ekstremno velike terete čak i bez prikolice.

Vuča kad vam zatreba
Preuzmite kontrolu nad vučom i produktivnošću. Bravama diferencijala se lako upravlja putem jednostavnog interfejsa. A ako naš kamion ima upravljanu prednju osovinu, ona se automatski uključuje kada vam zatreba. I isključuje kada vam ne treba.

Volvo dinamičko upravljanje onako kako želite
Tražite li izvrsnu upravljivost u kombinaciji s manjim opterećenjem vaših ramena? Pogledajte detaljnije Volvo dinamičko upravljanje.

Za podzemnu eksploataciju rude
Naše niske dnevne i niske spavaće kabine savršene su za poslove pod zemljom, gdje je visina ograničena. Čak možete zaštititi kabinu pomoću štitnika od predmeta u padu. I čeličnog krovnog otvora umjesto staklenog.

Planiranje Volvo usluga
Kvarovi i hitni popravci utiču negativno na vaš radni učinak i prihode. Štede ih proaktivno servisiranje i preventivno održavanje. Dakle, isplati se planirati. A sjajna je novost da ćemo mi to obaviti za vas. Plan servisiranja kompanije Volvo posebno je izrađen za vaš kamion i vaše poslovanje. Vaš radni učinak je optimizovan, što radimo potpuno besplatno.

Referentni klijent

Nikad ne znamo šta je pred nama. Teren se mijenja i ono što vam se čini u jednom trenutku, u sljedećem se može brzo promijeniti

Novi početak?

Razgovarajte sa svojim lokalnim prodavačem kompanije Volvo Trucks da biste pronašli najbolje rješenje za svoje prevoze u rudnicima i kamenolomima.