Kamioni

Saznajte više o tome kako podržavamo ovaj segment u ovom segmentu interaktivne brošure

Najjača karika u gradskim lancima snabdijevanja

REGIONALNI TRANSPORT

Kada povezujete regionalne centre za logistiku, morate misliti na mnogo stvari. Vrijeme isporuke, vaš ugled i ugled vašeg klijenta, ugovore i buduće zadatke. Na raspolaganje vam stavljamo alate koji će vam pomoći da ispunite posebne zahtjeve i održite obećanja. Alati koji vam mogu pomoći da budete efikasni, precizni i predvidljivi s rokovima isporuke, kao i troškovima.

Karakteristike koje nudi Volvo Trucks za vaše poslovanje

Istražite rješenja napravljena da vaš život učine lakšim i poslovanje još boljim.

Vidljivost
Velike površine prozora i dobro projektovani retrovizori nude odličnu vidljivost. Možete dodati do osam kamera od kojih je jedna ugaona kamera kod saputnika, koja se nalazi na retrovizoru.


Volvo dinamičko upravljanje onako kako želite
Tražite li savršenu stabilnost i kontrolu pri svim brzinama, u kombinaciji s manjim opterećenjem vaših ramena? Pogledajte detaljnije Volvo dinamičko upravljanje.

Vaši podaci u akciji
Volvo Connect je web interfejs za vaše digitalne usluge, vaš digitalni dom za profitabilnije poslovanje u oblasti transporta. Zahvaljujući njemu možete podići radni učinak, efikasnost i produktivnost kamiona na novi nivo.

I-Shift sa dva kvačila
I-Shift sa dva kvačila nudi vam zaista besprijekorno, dinamično ubrzanje. On mijenja brzinu u djeliću sekunde. 

Optimizujte koristeći I-See
I-See koristi podatke o topografiji za optimizaciju brzine i promjene brzina na vašim rutama radi efikasne potrošnje goriva. 

Kamioni na plinski pogon
Naši kamioni na plinski pogon rade na tekući plin (LNG) koji trenutno smanjuje vaš CO2 otisak uz održavanje performansi i produktivnosti. Također nude mogućnost za sjajno smanjenje troškova goriva.

Udobne kabine
Sve naše kabine posjeduju visok nivo komfora, zaštitu od buke i nude puno prostora. Za vas i stvari koje su vam potrebne.

Volvo Zlatni ugovor
Najbolji način da osigurate radni učinak je Volvo Zlatni ugovor koji uključuje sva preventivna održavanja i popravke kamiona uz fiksnu mjesečnu naknadu. Vaš kamion također daljinski komunicira s radionicom kako bismo učinili vaše posjete što efikasnijim. Vaš kamion održavamo u najboljem mogućem stanju, a vi imate potpunu kontrolu nad svojim troškovima. Ako vaša kilometraža varira, potražite Flexi-Zlatni ugovor koji nudi isto pokriće, ali uz naknadu koja je prilagođena dinamici vašeg poslovanja.

Vaš kamion čeka

Razgovarajte sa svojim lokalnim prodavačem kompanije Volvo Trucks da biste pronašli najbolje rješenje za svoje regionalno poslovanje.