Kamioni

BOSNA I HERCEGOVINA

×
Vodeće-svjetske-strategije-uštede-goriva

Volvo FE

Ekonomična potrošnja goriva

Budući da se svaka kap računa, mi primjenjujemo revolucionarne tehnologije svjetske klase, razvili smo inovativne usluge i osmislili strategije uštede goriva koje čine veliku razliku u pogledu vaših konačnih rezultata.

Efikasna potrošnja goriva modela Volvo FE

Otkrijte snagu koju pokreću podaci

Sistem Dynafleet i obuka vozača zajedno mogu smanjiti potrošnju goriva čak do 7%.

Dynafleet – pratite svoju efikasnost u pogledu potrošnje goriva

Upoznajte naš pametni sistem za upravljanje voznim parkom. Pratite performanse svojih kamiona i vozača u stvarnom vremenu i pregledajte automatsko rangiranje kada je u pitanju efikasna potrošnja goriva. Zatim napravite usporedbe, uočavajte trendove i primjenjujte profitabilne promjene kojima ćete uštedjeti gorivo.

Istražite Dynafleet

Obučavanje vozača – male promjene, velike uštede

Naš kurs efikasne vožnje pomoći će vam da iz svake kapi goriva izvučete maksimum. Dijelom našeg programa obučavanja vozača kompanije Volvo Trucks, odnosno dokazanim sistematskim pristupom, stvaraju se efikasni uzorci ekonomične vožnje i ostvaruju održive i dugoročne uštede, koje su najefikasnije u kombinaciji s izvještajima sistema Dynafleet.

Volvo obuka vozača

Počnite dan na pravi način

Ključ ekonomične potrošnje je pravi početak. Vaš lokalni distributer kamiona Volvo stručnjak je za uštedu goriva. Zašto ga ne biste zamolili za pomoć?