Kamioni

BOSNA I HERCEGOVINA

×
Originalni servis Volvo izveden uz originalne dijelove Volvo.

Originalni servis Volvo

Osposobljeni tehničari. Odlični dijelovi. Posebni alati. Originalni servis Volvo održava vaš kamion u savršenom stanju. I na cesti.

Superiorno servisiranje

Niko ne servisira vaš kamion Volvo kao mi. Kada je riječ o nama, znate da se sve obavlja kako treba. Bez prečica. Bez iznenađenja. Naši tehničari su stručnjaci sa certifikatom. Oni imaju cijeli komplet posebnih alata, kao i sve potrebne dijagnostičke sisteme i baze podataka. I uvijek koriste samo originalne dijelove Volvo. A kada dijelove ugradi ovlaštena radionica kompanije Volvo, primjenjuje se dvogodišnja garancija na ugrađene dijelove. Uz Volvo znate da se vaš kamion, kao i vaš posao, servisiraju na način koji zaslužuju.

Stručnjaci kompanije Volvo Trucks upotrebljavaju samo originalne dijelove Volvo
Planirano preventivno održavanje najbolji je način da postignete bolju radnu učinkovitost

Preventivno održavanje

Preventivno održavanje najbolji je način izbjegavanja neplaniranih prekida posla. Prilikom servisiranja mijenjamo filtere i maziva, obavljamo različita podešavanja i preglede kojima se rješavaju manje poteškoće prije nego što prerastu u veće i skuplje probleme.

Više o Volvo servisnim ugovorima

Pomoći ćemo vam da sastavite plan servisa koji odgovara vašim potrebama

Vaš lični plan

Mi ne samo što vjerujemo u preventivno održavanje, već smo uvjereni i da ga možemo prilagoditi vašem kamionu ili poslu. Prijavite se za besplatni plan servisiranja. Za utvrđivanje savršenog nivoa održavanja i izradu plana servisiranja koji tačno zadovoljava vaše potrebe, potrebne su vam samo kratke konsultacije. Tako ćete unaprijed znati kada će vaš kamion biti u radionici, kao i sve troškove.

Originalna ponuda

Posjetite svog distributera kompanije Volvo i saznajte više o Originalnom servisu Volvo i prednostima koje on donosi vašem poslovanju.