Kamioni

BOSNA I HERCEGOVINA

×
Usluga upravljanja gumama

Neka vaše gume povećaju vaš radni učinak 

Usluga upravljanja gumama

Usluga upravljanja gumama omogućuje vam da najbolje iskoristite svoje gume i maksimalno povećate vrijeme na cesti. Napredno praćenje u realnom vremenu pomaže vam da predvidite i izbjegnete nesreće u vezi sa gumama. Napredan servisni postupak održava vaš kamion i gume u sjajnom stanju i skraćuje vrijeme koje ćete provesti u radionici. I na kraju, ali ne i manje važno, ova usluga omogućiće vam optimalno ekonomično iskorištavanje guma.

Praćenje guma u realnom vremenu

Ova tehnologija na bazi povezivosti omogućava vam da neprestano pratite gume na kamionu i prikolici. Senzori na kotačima stalno prate pritisak i temperaturu te prenose podatke vozaču i kancelariji.

Servisni postupak na jednom mjestu

Naš brzi servisni postupak na jednom mjestu omogućava istovremeno obavljanje kompletne provjere stanja kamiona i guma. Osim visokokvalitetnog održavanja, također štedi vrijeme u radionici i broj potrebnih dolazaka.

Skeniranje utora na gumama od 7 sekundi

Ova jedinstvena laserska tehnologija trenutno pruža tačne podatke o utorima za sve tipove guma. Skenira četiri točka za samo sedam sekundi i pruža iznenađujuće precizno mjerenje na jednu desetinku milimetra.

Podrška za gume

Pomoći ćemo vam da odaberete gume kojima ćete optimizovati ekonomičnost korištenja guma i smanjiti potrošnju goriva u skladu sa svojim kamionom i vrstom posla. Također vam možemo pomoći da uštedite vrijeme i prostor skladištenjem guma tokom ljeta ili zime.

Podrška za gume

Uštedite vrijeme, gume i novac

Service procedure

Održavanje za uštedu vremena

Potpunim održavanjem u jednoj servisnoj radionici uštedjećete posjete radionici i dragocjeno vrijeme. Tome će doprinijeti i naš efikasan i moderan servisni postupak.

Truck service

Kamion u najboljem stanju

Naše visokokvalitetno održavanje štiti performanse i vrijednost vašeg kamiona. Poboljšava vaš radni učinak i čini vaš posao bezbjednijim.

Secured functionality

Manji troškovi za gume i gorivo

Prave gume i preventivno održavanje, uključujući poravnanje kotača, omogućavaju vam da maksimalno povećate efikasnu potrošnju goriva i vijek trajanja utora na gumama.

Driver

Praktičnost i manje administracije

Sa samo jednom radionicom u koju ćete dolaziti, sa jednim pozivom i samo jednim računom, vaše održavanje postaće mnogo jednostavnije i efikasnije.

Optimised uptime

Manji rizik od neprijatnih iznenađenja

Naše preventivno održavanje omogućuje vam da riješite rizike prije nego što se pretvore u probleme. Svodi rizik od zastoja, popravaka i neočekivanih troškova na najmanju moguću mjeru.

Cost control

Bolja kontrola troškova

Vaši operativni troškovi postaće predvidljiviji. Platićete fiksnu cijenu po kilometru, a naša preventivna usluga smanjiće rizik od nepredviđenih popravaka.

Tyre Gold Contract

Zlatni ugovor za održavanje guma

Zlatni ugovor o održavanju guma pruža sve: pouzdano praćenje u realnom vremenu, efikasan postupak servisiranja na jednom mjestu i povoljnu podršku za gume. Sve po fiksnoj cijeni po kilometru, čime se osigurava pouzdana kontrola troškova i manje administracije.

Genuine Volvo Service

Originalni servis Volvo

Neka vaš kamion servisiraju najvještiji serviseri u najmodernijoj radionici najprikladnijim alatima i dijelovima.

Saznajte više o usluzi upravljanja gumama