Današnji pristup podacima o kamionima i voznim parkovima omogućava vam optimizaciju rada kao nikada do sada. S našim povezanim uslugama vaš svakodnevni rad biće efikasniji i profitabilniji. To će vam pružiti bezbrižnost koja je potrebna za fokusiranje na ono što je zaista važno – brigu o svojim klijentima.

Nudimo rješenja po mjeri za vaše specifične potrebe; od upravljanja voznim parkom i prevozom s uslugom Dynafleet, personalizovanih savjeta za poboljšanje efikasne potrošnje goriva s uslugom Savjet o gorivu, do jednostavnog pristupa svim digitalnim uslugama i podacima na portalu Volvo Connect.

Ekonomična potrošnja goriva

Izaberite neku od mnogih usluga da biste poboljšali efikasnu potrošnju goriva i ugled kompanije koja brine o okolišu.

Radni učinak

Pomoću svojih povezanih usluga možemo vam pomoći da zadržite kamione na cesti i budete uvijek dostupni za rad.

Produktivnost

Možemo vam pomoći da povećate korisnu nosivost i kilometražu svog voznog parka da biste ostali konkurentni i profitabilni.

Dynafleet

Dynafleet

Naš sistem upravljanja voznim parkom omogućava vam praćenje voznog parka uz minimalan napor i nezavisno od lokacije.

Pročitajte više o sistemu Dynafleet
Savjeti za gorivo

Savjeti za gorivo

S uslugom Savjet o gorivu vaša kompanija dobija ličnog instruktora koji vam pomaže smanjiti potrošnju do 5%.

Pročitajte više o usluzi Savjet o gorivu

Važne vijesti i priče

Jedan prozor u digitalni svijet

Digitalizacija brzo preoblikuje društvo, a transportna djelatnost nije izuzetak. Carina Holm, direktorica usluga u kompaniji Volvo Trucks, objašnjava kako će uvođenje usluge Volvo Connect, jedinstvenog interfejsa za informacije i usluge, olakšati ...

IT pristup

Veoma je važno precizno znati gdje se kamioni nalaze i šta prevoze putem prenosa podataka u stvarnom vremenu. To je ono što je Ben van Leeuwen iz kompanije Frigolanda ostvario....

Kontaktirajte lokalnog distributera

Kontaktirajte lokalnog distributera

Od pronalaska odgovarajućeg dijela do popravka ili servisiranja kamiona, vaš lokalni trgovac kompanije Volvo Trucks tu je da bi vam pomogao. Nazovite nas – ili još bolje, posjetite nas.

Pronađite najbližeg distributera