Kamioni

Ažuriranja softvera

Povećajte snagu, efikasnost i performanse svog kamiona. Od smanjenja emisije i uštede goriva do veće bezbjednosti vozača i boljeg povezivanja, naše nadogradnje softvera oslobađaju pravi potencijal vašeg kamiona. 

Daljinsko preuzimanje softvera

Bolje povezivanje olakšava daljinsko preuzimanje softvera i time smanjuje potrebu za odlaskom kamiona u radionicu. Novi softver preuzima se i čuva u kamionu sve dok vozač ne nađe odgovarajuće vrijeme za ugradnju. Odabrani softverski dodaci Volvo mogu se preuzeti i na daljinu i omogućuju jednostavne i praktične nadogradnje. 

Ažuriranja softvera

Nadogradite svoj I-Shift
 

Lakše mijenjanje stepena prenosa. Manji troškovi održavanja. Veća efikasnost. Bolja produktivnost. Posljednjih godina Volvo I-Shift je postao mjerilo u industriji u pogledu automatizovanog sistema prenosa.

Softver za I-Shift može se nadograditi tako da odgovara svakom transportnom zadatku. Provjerite različite mogućnosti koje su osmišljene kako bi vaše transportno poslovanje bilo još efikasnije.

Pametan pogonski sklop postao je još pametniji
 

Kada smo proizveli vaš kamion, optimizovali smo softver za I-Shift za specifične primjene u prevozu. Da li su se od onda vaši zadaci promijenili? Ili ste pronašli polovni kamion čije sve specifikacije savršeno odgovaraju vašim potrebama osim softvera za I-Shift?

Nemojte brinuti. Mi možemo lako nadograditi softver za I-Shift tako da odgovara vašim potrebama. Poboljšaćete svoju produktivnost, uštedjeti gorivo i smanjiti trošenje pogonskih komponenti.

Kako mogu izvršiti nadogradnju?
 

Jedino što treba da učinite za optimizovanje softvera za I-Shift jeste da posjetite distributera proizvoda Volvo. Tamo će vam nadograditi softver za I-Shift tako da odgovara svakom transportnom zadatku. Softver se usklađuje sa certifikatima emisije vašeg motora i verzijom vašeg mjenjača I-Shift.
 

Neke od prednosti koje pruža nadogradnja:

  • Bolje performanse
  • Manja potrošnja goriva
  • Udobnija vožnja
  • Manje trošenje komponenti pogonskog sklopa

Koji softver bih trebao odabrati?

Koji softverski paketi za I-Shift odgovaraju vašim transportnim zadacima? U nastavku se nalazi pregled dostupnih paketa – imajte na umu da se na starije verzije mjenjača I-Shift primjenjuju neke kombinacije softverskih paketa.

Stvoren za efikasan rad

Kretanje kroz gradska okruženja biće jednostavnije s mjenjačem I-Shift, našim inteligentnim sistemom prenosa snage. Brz, lagan, miran i prijatan za vožnju, I-Shift optimizuje svaki stepen prenosa, čime povećava ekonomičnu potrošnju goriva i produktivnost vozača.

Javite nam se

Obratite se lokalnom distributeru kompanije Volvo Trucks kako biste istražili potpune specifikacije i sve druge detalje ove ponude.