Kamioni

Najam kamiona Volvo

Najam kamiona Volvo svake godine je sve popularniji. Nije teško zaključiti zašto. Kao vaš fleksibilni partner za najam, spremni smo i čekamo da vam pomognemo u ostvarenju bilo kojeg zadatka koji ste dobili u posljednjem trenutku, kratkoročnog ili dugoročnog ugovora, kao i posebnog zadatka koji možete obaviti kamionom iz našeg voznog parka za najam. Samo nas kontaktirajte, a mi ćemo dogovoriti ostalo. I prije nego što možete i zamisliti, sjedit ćete u najnovijem kamionu Volvo obavljajući svoj zadatak.

Započnite najam već danas. Nazovite: xxx-xx xx xx.

Više fleksibilnosti 

Za operatore voznog parka i vlasnike, Volvo Truck Rental predstavlja veću fleksibilnost u prihvaćanju kratkoročnih i dugoročnih ugovora, bez stvaranja velikih troškova vlasništva.

Manji rashodi

Sa uslugom Volvo Truck Rental možete kontrolirati svoje finansijske rizike i izbjeći kapitalne rashode povezane s kupovinom novog kamiona. Umjesto toga, uz fiksni mjesečni trošak možete unajmiti kamion na kraći period. Osiguranje, porez i kompletna usluga su uključeni.

Sve na jednom mjestu

Bez obzira kupujete li novi kamion ili želite iznajmiti jedan, nudimo sve pod istim krovom. Brzo ćemo pronaći kamion za vaše potrebe i zatim izraditi potpuno rješenje koje odgovara vašem rasporedu.

Visokokvalitetni kamioni

Svi kamioni u okviru usluge Volvo Truck Rental su čisti i spremni za korištenje. Vozni park za najam uvijek uključuje čitav niz novih ili gotovo novih modela, a svi su opremljeni najnovijom tehnologijom.

Globalna mreža za podršku

Kada odaberete Volvo Truck Rental, nećete dobiti samo kamion svjetske klase. Dobit ćete i pristup snažnoj globalnoj mreži podrške s visoko obučenim servisnim i tehničkim osobljem. Ako se dogodi nepredviđeno, oni će biti tu za vas, bez obzira gdje se nalazite.

Morate obaviti posao?

Ovdje pronađite lokalnog distributera za Najam kamiona Volvo.