Kamioni

BOSNA I HERCEGOVINA

×

A whole new range of trucks

With the new Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM and Volvo FMX, we bring you a whole new level of driving experience. And take performance and efficiency to new heights. A new driver interface, more interior space and the adaptive high beam are just a few examples. 

Four new trucks. Introduced at once. Our biggest launch ever. This is why we bring it to you in an unexpected way.

Our new truck range

Explore the interior and the exterior of the new trucks. 

Is this for real?

Get behind the scenes and see how we made the main film. Meet the people and see how they took on the tower challenge
in our biggest launch ever.

Zahvaljujemo vam se što održavate transport u pokretu

Zahvaljujemo vam se što održavate transport u pokretu

Dragi kupci, Živimo u nepredvidljivom vremenu. Želim da vas uvjerim da kompanija Volvo Trucks, zajedno sa čitavom našom evropskom mrežom, čini sve kako bi nastavila sa servisiranjem naših kupaca i u ovom teškom trenutku pandemije izazvane virusom Covid-19.
08A3977 FH 4x2, poluprikolica, dugo putovanje sa teškim teretom

Volvo Trucks lansira na tržište kamion nove generacije, projektovan u saradnji s vozačima, novi Volvo FH.

Volvo Trucks lansirao je novi Volvo FH koji sadrži kabinu osmišljenu iznova, inovativne sigurnosne karakteristike i radno okruženje fokusirano na vozača. Cilj ovog novog dizajna jeste da se vozačima omogući produktivniji, sigurniji i ugodniji život na cesti.
R2A8182 Nova ponuda kompanije Volvo Trucks za teške zadatke

Volvo Trucks lansira novu generaciju teških kamiona s vozačem u fokusu

Volvo Trucks predstavlja četiri nova kamiona, s velikim naglaskom na okruženje, sigurnost i produktivnost vozača. „Zaista smo ponosni na ovu veliku investiciju u budućnost. Naš cilj je da budemo najbolji poslovni partner svojim kupcima, čineći ih još konkurentnijim i pomažući im da privuku najbolje vozače na sve zahtjevnijem tržištu”, kaže Roger Alm, predsjednik kompanije Volvo Trucks. Četiri teška kamiona; Volvo FH, FH16, FM i FMX predstavljaju oko dvije trećine isporuka kompanije Volvo Trucks.
Volvo Trucks predstavlja novi Volvo FH16

Volvo Trucks predstavlja novi Volvo FH16, koji kombinuje udobnost sa snagom kako biste ostvarili vrhunsku produktivnost

Volvo Trucks je lansirao novu generaciju kamiona Volvo FH16 koji uspješno kombinuju nove sigurnosne karakteristike, radno okruženje usmjereno na vozača i najnovije tehnologije kako bi svojim kupcima omogućio da povećaju produktivnost. Novi vodeći model pripada sljedećoj generaciji Volvo Trucks vozila koja su projektovana s fokusom na potrebe vozača.
Novi Volvo FMX

Volvo Trucks korača ka budućnosti predstavljajući svoj najmoćniji građevinski kamion, novi Volvo FMX

Volvo Trucks je lansirao potpuno novi Volvo FMX sa novom kabinom, povećanim opterećenjem i inovativnim sigurnosnim karakteristikama. S povećanim opterećenjem prednje osovine do 20 tona i osovinskim sklopom koji nosi 38 tona, novi Volvo FMX je izgrađen za najteže uslove i najzahtjevnije zadatke.
08A3740 FM 4x2 tegljač s prikolicom

Volvo Trucks predstavlja novi Volvo FM koji je projektovan da privuče vozače novom kabinom i boljom vidljivošću

Volvo Trucks je lansirao Volvo FM nove generacije koji je prepun poboljšanja na vozačkom okruženju i inovacija koje pružaju viši nivo komfora, sigurnosti i produktivnosti. „Prostran i sa izuzetnom vidljivošću, novi teški kamion Volvo FM projektovan je tako da predstavlja vrhunsko radno mjesto na točkovima u svim segmentima”, kaže Roger Alm, predsjednik kompanije Volvo Trucks.

Volvo lansira četiri nova kamiona, slažući ih jedan na drugi u spektakularnom filmu, sa predsjednikom na vrhu

Najnoviji film kompanije Volvo Trucks o lansiranju novih vozila, dostigao je novu dimenziju. Kako bi pokazao moć i snagu svoja četiri nova vozila, Volvo je izgradio kolosalni toranj od kamiona, visok 15 metara i težak 58 tona, postavljajući četiri nova kamiona jedan na drugi. Osim toga, na vrh su postavili predsjednika, Rogera Alma.

Got a question?

Your local Volvo Trucks dealer will have the answer. Drop in, give them a call or ask them to come and see you.