Kamioni

BOSNA I HERCEGOVINA

×
Volvo FE Volvo FL za vrhunsku gradsku distribuciju

Vaš pomoćnik u gradu

Volvo FL

Ovaj mali kamion za srednje teške terete izuzetno je agilan i veoma pouzdan. Savršen je za isporuke u gradu sa čestim kretanjima i zaustavljanjima. Ali može se prilagoditi i težim uslovima.

Napravljen je za konstantno korištenje, a niz sistema i dodatnih funkcija održavaće ga sigurnim na cesti. Poboljšanje radnog učinka, veća efikasnost i povećanje konačnih rezultata.

Gradski pomodar

Eksterijer

Unutrašnji koncept

Volvo FL overview alley truck

Efikasna potrošnja goriva, podrazumijeva se

Posebno konstruisan motor. Naš pametni mjenjač I-Sync. I mnoštvo usluga za uštedu goriva. Volvo FL predstavlja efikasnu potrošnju goriva na četiri (ili šest) točkova.

Volvo FL overview street truck

Radni učinak – ostvarite više

Naše usluge i inovacije pomažu u sprečavanju prekida u radu. A ako se i dogode, svedite ih na minimum. Jednostavnije i bitnije ne može ni biti.

Volvo FL overview crash

Ozbiljno siguran

Niz izuzetnih funkcija bezbjednosti. I kabina projektovana za vašu bezbjednost i bezbjednost drugih učesnika u saobraćaju.

Nevjerovatne manevarske sposobnosti u gustom gradskom prometu
Volvo FL overview vespa truck

Vozite jednostavno

U uskom prostoru? Mali radijus zaokretanja modela Volvo FL, pomoć kod promjene stepena prenosa i napredna ergonomija čine ga nevjerovatno lakim za manevrisanje. A verzija s pogonom na četiri točka lako savladava sve situacije.

Približite se kamionu Volvo FL

Istražite sve karakteristike modela Volvo FL. Zatim posjetite lokalnog distributera kompanije Volvo Trucks koji će organizovati praktično upoznavanje.