Kamioni

BOSNA I HERCEGOVINA

×
Volvo FL: compact and impressive

Uklopite se. Istaknite se

Kabina za Volvo FL

Jednostavno primjetan. Još jednostavniji za voljeti. Kompaktna veličina modela Volvo FL ne sprečava ga da ostavi utisak u gradu. Tanak i aerodinamičan dizajn, impresivna crna rešetka i pametne funkcije ustvari ga čine jednim od najpametnijih kamiona u svojoj klasi.   

Volvo FL: punopravni član porodice Volvo

Dio porodice 

Malo zaobljen, aerodinamičan dizajn. Hrabre linije i grafika. Prepoznatljiva svjetla V-oblika. Volvo FL može biti manji od svoje mišićave braće koja se bave prevozima na duge relacije, ali se ne može negirati da imaju iste gene. Upoznajte ravnopravnog člana Volvove premijum porodice kamiona.

Volvo FL exterior front grill studio

Znak prepoznatljivosti

Prestižni simbol je na modelu Volvo FL postavljen visoko na prednjem dijelu vozila, bliže vozaču. Na ovaj način se ističe kako je vozač blizak ugroženim učesnicima u prometu. Zbog toga kamion ostavlja jači utisak pristupačnosti u gustom saobraćaju.

Više osoblja

Kada su na lokaciji, osim jedne, potrebne dvije ili tri osobe, na raspolaganju je kabina za posadu. Ova kabina ima dovoljno prostora za najviše 7 osoba, uključujući vozača.

Volvo FL roof air deflector

Krovni deflektori zraka

Krovni deflektor zraka smanjuje otpor zraka. Kombinujte ga sa sjenilom za zaštitu od sunca i bočnim deflektorima za još bolje rezultate.

Pogled na sve strane

Jasan pregled situacije oko cijelog kamiona čini osnovu produktivnosti i sigurnosti na prometnim gradskim ulicama. Sigurno želite jasno vidjeti druga vozila, kao i ranjive učesnike u saobraćaju, koji se nalaze u u blizini vašeg kamiona. Proširite preglednost oko kamiona u svim smjerovima pomoću Paketa opreme za vidljivost, uključujući pomoćne prozore na suvozačkim vratima i stražnja bočna stakla sa obje strane. Među ostalim karakteristikama, paket uključuje i električne retrovizore sa grijanjem, kao i svjetla na ulaznoj stepenici za siguran ulazak i izlazak.

Volvo FL exterior city truck

Neka zrak struji

Blago zaobljen, aerodinamičan oblik modela Volvo FL smanjuje otpor zraka, čime se poboljšavaju vozna svojstva i štedi gorivo. A uz prepoznatljivu prednju masku sa saćastim uzorkom omogućava efikasniji protok zraka koji pruža lakše i bolje hlađenje motora i proces naknadne obrade ispušnih plinova.

Volvo FL 4x4, za teške ceste

Kao stvoren za radove 

Posebno projektovan za Volvo FL 4x4, po prepoznatljivim trakama razlikuje se od svoje braće s pogonom na dva točka. One prenose i informaciju o njegovoj robusnosti i obezbjeđuju da se ističe u gomili.

Pronađite savršenu kabinu

Volvo FL Day cab

Dnevna kabina

Unutrašnja visina 1.605 mm
Dužina 1.600 mm
Širina 2.100 mm

Volvo FL Comfort cab

Kratka kabina za spavanje

Unutrašnja visina 1.605 mm
Dužina 2.000 mm
Širina 2.100 mm

Volvo FL Crew cab

Kabina za posadu

Unutrašnja visina 1.605 mm
Dužina 2.980 mm
Širina 2.100 mm

Pogledajte kompletne specifikacije kabina

Prikaz eksterijera, pogled od 360˚

U nastavku se nalazi interaktivni prikaz kabine. Kliknite na okvire s tekstom da biste saznali više. Kliknite na „Cijeli ekran“ za još bolji doživljaj. Opisane karakteristike i funkcije su opće i mogu da budu različite u odnosu na karakteristike i funkcije vašeg kamiona.

U ponudi je preko 650 boja. Sve su ekološke

Uštedite vrijeme i novac koje biste potrošili u nekoj drugoj lakirnici – samo poručite Volvo kabinu u boji koju volite. Na raspolaganju vam stoji 650 različitih tonova i nijansi. Ukoliko ne nađete onu koju tražite, možemo vam izmiješati sve boje koje želite.

Želite li vidjeti kako bi izgledala? Koristite donji program za farbanje kabine.

Imajte na umu da monitor računala ne može potpuno vjerno prikazati boje. Da biste vidjeli stvarne uzorke boja, posjetite distributera za Volvo. Ne zaboravite da sve boje nisu raspoložive na svim modelima i na svim tržištima. Na slici je prikazan kamion sa najvišim nivoom farbanja.

Ovaj program za bojenje sadrži sve boje dostupne u sistemu prodaje. Mnoge pune boje također su dostupne s prozirnim premazom. Ako ne možete pronaći željenu boju, obratite se lokalnom zastupniku kompanije Volvo.

Zapelo vam je za oko?

Provjerite pobliže stil i suštinu modela Volvo FL – posjetite lokalnog distributera kompanije Volvo Trucks.