Kamioni

BOSNA I HERCEGOVINA

×
Pomoćni pogoni za sve zadatke

Snaga za sve zadatke

Pomoćni pogoni za Volvo FL

Volvo pomoćni pogoni omogućavaju efikasan i ekonomičan prenos snage na opremu za rukovanje teretom, kao što su sistemi hlađenja ili male dizalice. Naš raznovrstan izbor znači da bez obzira na poslove postoji paket koji će vam odgovarati.

Pomoćni pogoni: savršena interakcija s motorom ili mjenjačem

Kvalitet koji se osjeća

Interakcija između pomoćnog pogona i pogonskog sklopa kamiona vrlo je važna. Zato su vaši pomoćni pogoni projektovani da rade posebno s motorima i mjenjačima Volvo. Pouzdani, lagani i jednostavni za održavanje, izgrađeni su tako da tačno zadovoljavaju potrebe u distribucijskoj industriji.

Sva snaga koja vam je potrebna

Bez obzira na to da li ćete izabrati motor D5K ili D8K, postoji pomoćni pogon koji će vam odgovarati. U oba slučaja maksimalni obrtni moment iznosi 600 Nm. Izaberite pomoćni pogon postavljen na mjenjač i dobićete široku paletu opcija zavisnih i nezavisnih od kvačila, zavisno od mjenjača.

Pomoćni pogoni za sve radne režime
Pomoćni pogoni: fabrički instalirani

Specifikacije se isplate

Optimalan rad. Viši kvalitet. Jednostavnije postavljanje. Izradite specifikacije za odgovarajući pomoćni pogon sa šasijom već u fabrici i osjetićete pogodnosti na svojim konačnim rezultatima.

Nabavite snažan paket

Lokalni distributer kompanije Volvo Trucks spreman je da vam pomogne u pronalaženju savršenih specifikacija za vaš Volvo FL.

Karakteristike modela FL