Kamioni

BOSNA I HERCEGOVINA

×
Kabina Volva FL: unutrašnja udobnost, vrhunski u svim pogledima

Projektovano za vas 

Enterijer kabine za Volvo FL

Prostor. Prostor za odlaganje. Instrumenti i podaci tačno su tamo gdje su vam potrebni. Udobno sjedište. Podesiv volan. I mala buka u kabini. Dobrodošli u kabinu modela Volvo FL – odlično radno mjesto na točkovima.  

Ergonomski projektovan odjeljak za vozača

Ergonomsko razmišljanje 

Instrumenti. Promjena stepena prenosa. Komande. Prostor za odlaganje. U modelu Volvo FL sve što vam je potrebno za posao nalazi se tačno gdje treba i nadohvat je ruke. To znači manje pokreta. Manje istezanja i napora. Ruke će vam biti više na volanu, a oči nećete skidati sa ceste.

Savršeni uslovi za sjedenje

Sjedićete na savršenom, ergonomski izrađenom sjedištu modela Volvo FL, sa čvrstim sidrenjima, ugrađenim naslonom za glavu i sigurnosnim pojasom. Materijal presvlaka pruža sjajnu zaštitu od prljavštine. I vozačevo i suvozačevo sjedište možete prilagoditi različitim potrebama.

Bezbjedno i udobno sjedište vozača
Veličine kabine modela Volvo FL

Odaberite svoj prostor

Odaberite između tri veličine kabine: dnevna kabina, kratka kabina za spavanje ili kabina za posadu – u zavisnosti od vaše potrebe za utovarnim prostorom ili brojem putnika. Širina je 2.100 mm, a dužina se kreće od 1.600 do 2.980 mm.

Puno prostora za sve vaše stvari

Puno prostora za vašu opremu 

Na komandnoj ploči. U vratima. Iznad glave. Između sjedišta. Razgledajte kabinu modela Volvo FL i pronaći ćete mnogo prostora za odlaganje stvari. A možete dodati i više.

Prikaz enterijera, pogled od 360˚

U nastavku se nalazi interaktivni prikaz kabine. Kliknite na okvire s tekstom da biste saznali više. Kliknite na „Cijeli ekran“ za još bolji doživljaj. Opisane karakteristike i funkcije su opće i mogu da budu različite u odnosu na karakteristike i funkcije vašeg kamiona.

Pronađite udobnost

Isprobajte kabinu projektovanu upravo za vas – posjetite lokalnog distributera kompanije Volvo Trucks.