Kamioni

Dobrodošli na posao

Enterijer kabine za Volvo FL

Kabina kamiona Volvo FL nudi odlično radno okruženje za profesionalce koji rade u gradu. Bez obzira na model vaše kabine, praktična ulazna stepenica olakšava ulazak. Kada uđete unutra, prostrana unutrašnjost s dobro opremljenim elementima čini kabinu odličnim mjestom za rad.

Uđite s lakoćom

Ako često ulazite i izlazite iz kabine tokom radnog dana? Kabina kamiona Volvo FL se nalazi nisko na šasiji i nudi zaista lak ulazak, u svim uslovima.

Savršeni uslovi za sjedenje

Savršeno ćete sjediti sjedištu kamiona Volvo FL, s ugrađenim naslonom za glavu i sigurnosnim pojasom. Materijal presvlaka pruža sjajnu zaštitu od prljavštine. I vozačevo i suvozačevo sjedište možete prilagoditi različitim potrebama tokom napornog dana.

Ergonomski položaj

Instrumenti, mjenjač, komande i skladište. Sve što vam je potrebno za obavljanje posla je upravo tamo gdje očekujete da bude. Potrebno je manje pokreta, što znači manje istezanja i naprezanja. Možete držati ruke na volanu i gledati na ono što se dešava oko vašeg kamiona u prometnoj ulici.

Prostor za vaš radni dan

Bez obzira koju verziju kabine odaberete – ima mjesta za vas i vašu opremu. Pronaći ćete prostor za odlaganje u komandnoj tabli, u vratima, iznad glave i između sjedišta. U kratkoj kabini za spavanje ima mjesta za odmor. A kabina za posadu nudi prostor za do 6 putnika.

Pogled na sve strane

Niska pozicija za vožnju, veliko vjetrobransko staklo i dodatni prozori na vratima znače da imate vrlo blizak kontakt s okolinom oko vozila. Izvrstan pogled izbliza i preglednost u svim smjerovima čini da je Volvo FL sigurno vozilo za gradske uslove.

Dodatni prozori i vidljivost

Naručite svoj Volvo FL s pomoćnim prozorima u donjem dijelu vrata i iza vrata. Oni dodatno usavršavaju vaš pogled na područje blizu vašeg kamiona.

Imate li pitanje?

Vaš lokalni distributer kamiona Volvo Trucks ima odgovor. Svratite, nazovite ih ili ih zamolite da dođu vama.