Kamioni

BOSNA I HERCEGOVINA

×
Volvo FL s fokusom na produktivnost

Poboljšajte produktivnost vozača uz model Volvo FL

Kako učiniti vozača produktivnijim? Poboljšajte vožnju. Povećajte komfor u kabini. I pružite im neke inovativne alate kojima se štedi vrijeme. Volvo FL je mašina za produktivnost.

I-Sync – automatizovana jednostavnost

Naš mjenjač I-Sync mijenja gradsku vožnju sa čestim kretanjima i zaustavljanjima. Vozači vole da svaki stepen prenosa bude savršeno vremenski određen, bez teškog kvačila i ručice s kojom se treba hrvati. Štedi i gorivo, pa ga vole i operateri.

Prebacite se na I-Sync

I-Sync povećava produktivnost
Volvo FL kabina – za veliku udobnost i produktivnost

Savršeno radno okruženje – za rad i odmor

Od trenutka kada se popnete u Volvo FL (pomoću optimizovane niske ulazne stepenice) do završetka smjene sve je projektovano tako da budete produktivniji na cesti. A i da vam bude udobnije na kraju dana.

Pogledajte u unutrašnjost kabine

Volvo FL 4x4 pruža najbolje na svakoj cesti

Nezaustavljiv

S boljom vučom, većim razmakom od tla i većim prilaznim uglom, Volvo FL 4x4 obaviće posao na svim cestama i u svim vremenskim uslovima.

Pola tone dodatnog opterećenja

Novi 4-cilindarski Volvo FL lakši je od 200 do 500 kg od 6-cilindarske verzije. 4-cilindarski motor D5K, koji nudi do pola tone dodatne nosivosti, znatno poboljšava vašu produktivnost i radnu efikasnost.

Saznajte više o našim motorima

Lakši motor znači veće korisne terete
Dynafleet maksimalno povećava produktivnost

Dynafleet – maksimalno povećajte svoju produktivnost

Lokacije, tereti i nivoi. Vremena vožnje. Izvještaji o emisijama. Potrošnja goriva. Dynafleet vam pruža podatke o svakom vašem kamionu u stvarnom vremenu i pomaže vam maksimalno povećati produktivnost i donijeti profitabilne odluke.

Istražite Dynafleet

Veća produktivnost

Porazgovarajte s lokalnim distributerom kompanije Volvo Trucks. On tačno zna kako će vas i vaše poslovanje učiniti maksimalno produktivnim.