Kamioni

Dobrodošli na posao

Enterijer kabine za Volvo FE

Kabina kamiona Volvo FE nudi odlično radno okruženje za zaposlene urbane profesionalce. Bez obzira na vašu kabinu, praktična ulazna stepenica olakšava ulazak. Kada uđete unutra, prostrana unutrašnjost s dobro opremljenim elementima čini kabinu odličnim mjestom za rad.

Pogled na sve strane

Niska pozicija za vožnju, veliko vjetrobransko staklo i dodatni prozori na vratima znače da imate vrlo blizak kontakt s okolinom oko vozila. Izvrstan pogled izbliza i preglednost u svim smjerovima čini da je Volvo FE sigurno vozilo za gradske uslove.

Dodatni prozori i vidljivost

Naručite svoj Volvo FE s pomoćnim prozorima u donjem dijelu vrata i iza vrata. Oni dodatno usavršavaju vaš pogled na područje blizu vašeg kamiona.

Prednosti kabine s niskim ulazom

Kabina kamiona Volvo FE s niskim ulazom dizajnirana je za lakše operacije s čestim startanjima i zaustavljanjima – poput prikupljanja otpada, dostava i građevinskih radova. Praktičan niski ulaz i vrata koja se mogu otvoriti za cijelih 90 stepeni do 440 mm, omogućit će vam lagan ulazak i izlazak iz kabine. Rezultati su manje naprezanja i umora, kao i poboljšana produktivnost.

Dva ili četiri sjedišta?

Kabina s niskim ulazom dolazi u dvije verzije. Verzija s funkcijom prolaza nudi ravan pod kroz kabinu i kapacitet do četiri sjedišta. Ako je dovoljan jedan putnik, tu je verzija sjedišta s pneumatskim ovjesom za saputnika i tunelom za motor. Odličan je izbor za gradske isporuke i transport građevinskog materijala.

Sklopiva suvozačka vrata

Kabina s niskim ulazom dolazi ili s običnim vratima ili sa sklopivim vratima na strani suvozača. Sklopiva vrata nude široko otvaranje i niski ulaz, što pristup čini sigurnijim i praktičnijim u okruženjima s intenzivnim prometom.

Ergonomsko razmišljanje

Instrumenti, mjenjač, komande i skladište. U kamionu Volvo FE, sve što vam je potrebno za obavljanje posla je upravo tamo gdje očekujete da bude. To znači manje pokreta. Manje istezanja i napora. Tako vaše ruke provode više vremena na volanu i možete pratiti šta se dešava oko vašeg kamiona.

Savršeni uslovi za sjedenje

Sjedit ćete na savršenom, ergonomski izrađenom sjedištu modela Volvo FE, ugrađenim naslonom za glavu i sigurnosnim pojasom. Materijal presvlaka pruža sjajnu zaštitu od prljavštine. I vozačevo i suvozačevo sjedište možete prilagoditi različitim potrebama.

Imate li pitanje?

Vaš lokalni distributer kamiona Volvo Trucks ima odgovor. Svratite, nazovite ih ili ih zamolite da dođu vama.