Kamioni

BOSNA I HERCEGOVINA

×
Kabina za Volvo FE: unutrašnja udobnost, vrhunski u svim pogledima

Uživajte u vožnji

Enterijer kabine za Volvo FE

Vozač koji se osjeća prijatno, efikasniji je vozač. Zato smo rad u modelu Volvo FE učinili prijatnijim nego ikada. Prikladno urađena ulazna stepenica olakšava ulazak. A kada se nađete unutra, prostrana unutrašnjost sa dobro projektovanim karakteristikama čini da je relaksirana atmosfera vaše kabine prostor u kome je pravo zadovoljstvo raditi. Pogledajte detaljnije

Volvo FE interior cabin overview studio

Ergonomsko razmišljanje

Instrumenti. Promjena stepena prenosa. Komande. Prostor za odlaganje. U modelu Volvo FE sve što vam je potrebno za posao nalazi se tačno tamo gdje treba i nadohvat je ruke. To znači manje pokreta. Manje istezanja i napora. Ruke će vam biti više na volanu, a oči nećete skidati sa ceste.

Četiri veličine kabine

Odaberite između četiri različite opcije kabine – dnevnu kabinu, kratku kabinu za spavanje, kabinu za spavanje i kabinu s niskim ulazom. Kabina za spavanje je najprostraniji model, savršen za zadatke tokom kojih se morate dobro odmoriti.

Volvo FE interior drivers seat studio

Savršeni uslovi za sjedenje

Sjedićete na savršenom, ergonomski izrađenom sjedištu modela Volvo FE, sa čvrstim sidrenjima, ugrađenim naslonom za glavu i sigurnosnim pojasom. Materijal presvlaka pruža sjajnu zaštitu od prljavštine. I vozačevo i suvozačevo sjedište možete prilagoditi različitim potrebama.

Ostanite čisti

Dodajte presvlake za sjedišta i zaštitite originalne presvlake svog kamiona, istovremeno olakšavajući čišćenje. Njih je za tu namjenu Volvo posebno dizajnirao, a dostupne su u dvije boje.

Puno prostora za sve vaše stvari

Puno prostora za vašu opremu

Na komandnoj ploči. U vratima. Iznad glave. Između sjedišta. Razgledajte kabinu modela Volvo FE i pronaći ćete mnogo prostora za spremanje stvari. A možete dodati i više.

Fino podešavanje 

Prikaz enterijera, pogled od 360˚

U nastavku se nalazi interaktivni prikaz enterijera kabine. Kliknite na okvire s tekstom da biste saznali više. Kliknite na „Cijeli ekran“ za još bolji doživljaj. Opisane karakteristike i funkcije su opće i mogu da budu različite u odnosu na karakteristike i funkcije vašeg kamiona.

Neka vam bude prijatno

Isprobajte sami ergonomsko razmišljanje. Vaš lokalni distributer kompanije Volvo Trucks spreman vam je pokazati kabinu modela Volvo FE.