Jednostavna razmjena poruka.

Održavanje kontakta

Usluga Messaging obezbjeđuje stalnu mogućnost stupanja u kontakt s kamionom bez obzira na to ko je za upravljačem. Ured i vozač komuniciraju preko tekstualnih poruka. One se lako sastavljaju i odmah prikazuju na ekranu kamiona. Vozač za komunikaciju koristi bežičnu tastaturu dok kamion miruje. A poruke može vidjeti i u vožnji.

Integracija sa funkcijom razmjene poruka u sistemu Dynafleet.

Integracija sa drugim sistemima

Funkcija Messaging lako se uklapa u vaše sisteme naručivanja i fakturisanja pa svim bitnim informacijama možete upravljati na istom ekranu. To pruža bolji nadzor i olakšava rukovanje vozaču kojem se radni nalozi jasno prikazuju na ekranu kamiona.

Svestran ekran.

Potencijal ekrana

Ekran u kamionu može se koristiti na mnogo više načina od komunikacije putem poruka. Automatske najave o vremenu vožnje i odmora, obučavanju vozača i navigaciji mogu učiniti život manje stresnim za vozača i povećati njegovu produktivnost.

Ključne prednosti

  • Komunikacija s vozačima preko tekstualnih poruka u sistemu Dynafleet, SMS-om ili e-poštom
  • Brza razmjena poruka. Pruža podršku vozaču i pomaže u donošenju adekvatnih odluka
  • Ekonomična komunikacija s cijelim voznim parkom
  • Primajte poruke o odredištu za sistem navigacije. Procijenjeno vrijeme dolaska prikazuje se voditelju voznog parka u sistemu Dynafleet
Pronađite najbližeg distributera

Primajte poruke

Vaš lokalni distributer kompanije Volvo Trucks može vam pomoći instalirati uslugu Dynafleet Messaging. Također će vam objasniti opcije na ekranu kamiona prepune različitih funkcija.

Pronađite najbližeg distributera