Kamioni

Vozni park pod kontrolom

Stanje vozila

Ostvarite potpunu kontrolu stanja vozila u svom voznom parku. Usluga stanja vozila Dynafleet omogućava vam pregled i detaljnije informacije o stanju vaših kamiona bez obzira na njihov položaj. Olakšava kratkoročno i dugoročno upravljanje vozilima i omogućava nadzor radnog učinka.

Pregled voznog parka

Dynafleet sakuplja i kombinuje upozorenja i alarme iz komandnih ploča u vozilima. Pregled stanja vozila prikazuje upozorenja i alarme u voznom parku i pruža mogućnost pregleda pojedinačnih vozila.

Povežite se sa komandnom tablom

Pobliže pregledajte upozorenja i alarme u vezi sa radnim podacima sve do nivoa komandne ploče na pojedinim vozilima. Ovdje možete dobiti detaljne informacije o upozorenjima kao što su nepravilan rad svjetala, nivo goriva, trošenje kočionih obloga i pritisak ulja. Bilježe se svi događaji, uključujući parametre kao što su vrijeme događaja, položaj, podatak o vozaču, radni sati motora, kojima se olakšava dublja analiza.

Ključne prednosti

  • Upozorenja i alarmi iz komandnih ploča u vozilima vašeg voznog parka.
  • Informacije iz komandne ploče, kao što su nepravilan rad svjetala, pritisak ulja ili istrošene kočione obloge i još mnogo toga.
  • Svi događaji stanja vozila uključuju vrijeme događaja, položaj, ime vozača, odometar i radne sate motora.
  • Obavještenja o događajima u vezi sa stanjem vozila u realnom vremenu.

Zadržite kontrolu

Vaš distributer vozila Volvo može vam pomoći da ostvarite kontrolu nad kamionima i otkrijete sve prednosti usluge stanja vozila.