Kamioni

Bezbjedna vožnja za bezbjednije prevoze

Dynafleet safety

Jako kočenje i intervencija sistema aktivne bezbjednosti kamiona mogli bi ukazivati na tešku situaciju u saobraćaju. Dynafleet Safety pomaže vam u prepoznavanju tih situacija. Budući da bezbjedna vožnja općenito znači efikasniju potrošnju goriva, kao i manje trošenja i habanja, ova usluga nudi mnoge prednosti.

Ubrzanje, kočnice i ponašanje

Usluga Dynafleet Safety pruža čvrst temelj za poboljšanje vašeg prevoza. Snimanjem ponašanja vozača, kao što su oštro kočenje i oštro ubrzanje, potencijali za poboljšanja postaju jasni. To je dobra početna tačka za osposobljavanje vozača.

Intervencija sistema aktivne bezbjednosti

Usluga bezbjednosti također bilježi događaje, a sistemi aktivne bezbjednosti kamiona kao što su kočioni sistem za hitne slučajeve i elektronska kontrola stabilnosti intervenišu kako bi se izbjegli incidenti ili nesreće. Česti događaji mogu biti uzrokovani teškom situacijom u saobraćaju pa zato pozivaju na budnu i pažljivu vožnju.

Ključne prednosti

  • Činjenični temelj za analizu bezbjednosti.
  • Pruža obavještenja koja služe za upozorenje i izvještaje za praćenje.
  • Poboljšava nivo bezbjednosti i smanjuje nesreće.
  • Bezbjednost je konkurentska prednost.

Otkrijte potencijal

Vaš distributer kompanije Volvo Trucks može vam pokazati kako Dynafleet Safety pomaže da na najbolji način iskoristite potencijal svojih vozila i vozača.