Kamioni

BOSNA I HERCEGOVINA

×
Koliko su bezbjedni vaši vozači?

Bezbjedna vožnja za bezbjednije prevoze

Dynafleet safety

Jako kočenje i intervencija sistema aktivne bezbjednosti kamiona mogli bi ukazivati na tešku situaciju u saobraćaju. Dynafleet Safety pomaže vam u prepoznavanju tih situacija. Budući da bezbjedna vožnja općenito znači efikasniju potrošnju goriva, kao i manje trošenja i habanja, ova usluga nudi mnoge prednosti.

Driver behaviour like acceleration and braking are logged and can be analysed.

Ubrzanje, kočnice i ponašanje

Usluga Dynafleet Safety pruža čvrst temelj za poboljšanje vašeg prevoza. Snimanjem ponašanja vozača, kao što su oštro kočenje i oštro ubrzanje, potencijali za poboljšanja postaju jasni. To je dobra početna tačka za osposobljavanje vozača.

Dynafleet Safety logs events where the truck's acive safety systems intervene.

Intervencija sistema aktivne bezbjednosti

Usluga bezbjednosti također bilježi događaje, a sistemi aktivne bezbjednosti kamiona kao što su kočioni sistem za hitne slučajeve i elektronska kontrola stabilnosti intervenišu kako bi se izbjegli incidenti ili nesreće. Česti događaji mogu biti uzrokovani teškom situacijom u saobraćaju pa zato pozivaju na budnu i pažljivu vožnju.

Ključne prednosti

  • Činjenični temelj za analizu bezbjednosti.
  • Pruža obavještenja koja služe za upozorenje i izvještaje za praćenje.
  • Poboljšava nivo bezbjednosti i smanjuje nesreće.
  • Bezbjednost je konkurentska prednost.

Otkrijte potencijal

Vaš distributer kompanije Volvo Trucks može vam pokazati kako Dynafleet Safety pomaže da na najbolji način iskoristite potencijal svojih vozila i vozača.